Mama lui Mihai Bendeac urcă pentru prima oară pe scenă: "O să fie șocant". Ce reacție are actorul când o vede

 Pirvu Cristina
.

Ediția specială din cel de-al șaselea sezon iUmor a fost o surpriză pentru cei trei jurați, care nu au știut nicio clipă ce li se pregătește și cine sunt invitații.

Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu sau Roxana Vancea sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați.

Emoțiile au fost însă și mai mari atunci când Delia și Mihai Bendeac au văzut că urcă pe scenă inclusiv mamele lor! 'E prima dată când… mă fac de râs, dar de dragul ei… Astăzi nici măcar nu am sunat-o, mi-a fost teamă să nu mă dau de gol. Sper să nu își dea seama din prima, sper să o fierb puțin, eu mi-am făcut un scenariu', a mărturisit Gina Matache, mama Deliei.

Iar dacă aceasta este obișnuită cu scena, nu același lucru se poate spune despre mama lui Mihai Bendeac. 'Eu cred că sunt singura care nu sunt de meserie, nu sunt obișnuită cu scena, cu spectacolele, dar sper să mă descurc. Eu cred că o să fie șocant, nu cred că se așteaptă, i-am mai făcut surprize de ziua lui, am venit cu bunicul lui, dar chiar să mă vadă pe scenă nu cred că se așteaptă. Când am auzit că vine și mama Deliei, nu am putut să refuz', a spus Emilia Bendeac.

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile pe alocuri usturătoare, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1! Se poate observa in imaginile din galerie faptul că jurații s-au emoționat, imediat și-au luat ființele dragi în brațe.

Mama Deliei la iUmorMama Deliei la iUmor

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton