Alina Vidican este de nerecunoscut. Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea la trei ani de la divorț

 Stamen Diana
.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borca, este de nerecunoscut. Vedeta a plecat din România cu gândul de a duce o viață mult mai bună și a uitat de suferința pe care o avea, după divorțul de fostul acționar de la Dinamo. Acum, la mai bine de 3 ani de la divorț, Alina Vidican este transformată total.

Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi copii ai săi, unde duce o viață lipsită de probleme. Fosta soție a lui Cristi Borcea a început o viață nouă în Miami, iar acum abia că o mai recunoști.

Recent, Alina Vidican a împlinit 35 de ani, iar părinții săi i-au transmis un mesaj emoționant: 'La mulți ani binecuvântați în iubire și lumin îți dorim fata mea dragă! Să-ți fie ziua așa cum îți este sufletul – cald, pur, vesel și blând. Să primești complimente, îmbrățișări și cadouri drăgălașe. Nu uita că te iubim mult!'.

Fosta soție a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut. Alina Vidican a făcut câteva schimbări care o face să pară cu totul altă femeie. Vedeta a renunțat la părul lung și s-a tuns bob, schimbare care o prinde foarte bine.

Alina Vidican nu are conturi pe social media, iar imaginile cu ea sunt destul de rare. Se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea a trecut peste divorț, deși a suferit extrem de mult, iar cei doi copii pe care îi are cu afaceristul îi fac viața mai frumoasă.

 

Alina Vidican și mama eiAlina Vidican și mama ei

Citește și: Cristi Borcea, mesaj emoționant pentru Valentina Pelinel din închisoare. Ce i-a spus soției sale la telefon

Citește și: Lovitură grea pentru Valentina Pelinel! Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

FOTO: Facebook, Libertatea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton