Mama lui Gigi Becali, infectată cu coronavirus. Cum a reacționat latifundiarul când a aflat vestea

 Lupescu Anca
.

După ce a criticat constant măsurile de distanțare și de combatere a răspândirii coronavirusului, Gigi Becali a ajuns într-o situație neplăcută. Mama lui s-a infectat cu COVID, femeia aflându-se în categoria de persoane vulnerabile, scrie ProSport.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mama lui Gigi Becali a fost infectată cu coronavirus. Patronul FCSB ar fi confirmat chiar el faptul că mama lui a luat virusul. Mai mult, în urma aflării veștii, latifundiarul a mers să se testeze și el – și nu doar o singură dată.

Gigi Becali s-a testat de cinci ori

descărcare-4-13descărcare-4-13

Mai mult, imediat cum a aflat vestea, Gigi Becali s-ar fi testat de nu mai puțin de cinci ori, de fiecare dată primind rezultatul negativ.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…’/ EXCLUSIV

Ce declara Gigi Becali despre coronavirus

„Cu măştile, ca să ştie toată lumea. Eu nu pun mască. De ce? Nu că nu respect regula. Eu am, şi recunosc şi ăştia de la Ministerul Sănătăţii, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Şi dacă am doctor specialist şi îmi spune: Domnul Becali… Şi nu fac propagandă împotriva… Doar spun ce îmi spun mie doctorii. Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc. Fă-le p-astea şi ai terminat cu covid.

Citește și: Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui:„Nu prea pot să spun chiar tot’

Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.

Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de Covid'.

Meme Stoica și alți doi membri FCSB, confirmați cu COVID-19

Și Meme Stoica a fost testat pozitiv marți, 8 septembrie, alături de Marius Popa (42 de ani), antrenor de portari, și Ovidiu Kurti (41 de ani) – kinetoterapeut. Acesta nu a mai mers la baza de pregătire a roș-albaștrilor de joi, 10 septembrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton