Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. A fost amenințată: „Te blestem, că asta meriți”

 Lupescu Anca
.

Brigitte Pastramă este terorizată de o femeie. Cu toate că în căsnicia ei alături de Florin au mai existat momente tensionate, certuri și scandaluri, cei doi se iubesc și nu vor să renunțe unul la celălalt, dovedindu-se un cuplu destul de solid. Acum, însă, Brigitte a primit mesaje de amenințare de la o fostă iubită de-a soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că este constant terorizată de o domnișoară, care ar fi fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. Vedeta a publicat amenințările pe care le primește de ceva timp, în speranța că teroarea va înceta curând.

Brigitte, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă

brigitte-florin-840×500-1brigitte-florin-840×500-1

Bruneta a postat public pe contul ei de Facebook câteva capturi de ecran, în care se observă mesajele amenințătoare la adresa ei. Brigitte afirmă că femeia care nu-i dă pace deloc ar fi fosta iubită a soțului ei, care acum dorește să profite de mariajul fostului iubit pentru a obține bani.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana:„Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…’/ EXCLUSIV

Brigitte îi transmite pe această cale faptul că nu-și imaginează cum a putut să-și închipuie faptul că va obține bani de la ea, chiar dacă Florin Pastramă ar fi avut niște datorii la fostele sale. Ba mai mult, vedeta susține că într-o relație de iubire nu doar aștepți să primești, ci și oferi ceva în schimb.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????', a scris Brigitte pe pagina de Facebook.

Citește și: Elena Chiriac rămâne în Ferma.Anisia Gafton părăsește competiția, după ce a ratat și a doua șansă

Alături de fotografia cu femeia care o amenință, Brigitte a publicat și câteva mesaje grave pe care le-a primit de la ea. Manuela ar fi blestemat-o pe vedetă și o amenință că are mesaje compormițătoare cu ea.

„Asa om sa fii. Te blestem. Că asta meriți. Vezi că mai am mesajele. Cred că uiți ce scrii.', i-a scris tânăra divei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton