Mama Loredanei Groza nu voia ca fiica ei să devină artistă. Tatăl cântăreței: „Îi zicea: Dă-te jos de pe scenă!”

 Radulescu Ruxandra
.

Mama Loredanei Groza nu voia ca fiica ei să devină artistă. Vasile Groza, tatăl celebrei artiste, Loredana Groza, are 87 de ani și este autorul a peste 30 de cărți. Acesta a fost susținut chiar de fiica sa,pentru a-și urma visul de a face literatură. Părintele artistei a povestit că mama Loredanei Groza nu era foarte încântată de ideea că fiica ei voia să devină cântăreață. Vasile Groza a povestit ce planuri avea mama Loredanei pentru fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mama Loredanei Groza nu voia ca fiica sa să devină artistă. Vasile Groza, 87 de ani, este autorul a 37 de cărți. Tatăl celebrei Loredana Groza este îndrăgostit de literatură și a recunoscut că fiica sa a fost cea care l-a ajutat să evolueze, de-a lungul timpulu. Vasile Groza a oferit detalii savuroase din copilăria artistei și a povestit cum s-a manifestat pasiunea fiicei sale pentru muzică, încă de la o vârstă fragedă. În mod surprinzător, mama Loredanei voia ca fiica ei să se îndrepte către o profesie cu totul diferită, față de cea de artist.

loredana-groza1-1loredana-groza1-1

Mama Loredanei Groza nu voia ca fiica ei să devină artistă

Tatăl Loredanei Groza, 87 de ani, a povestit cum a început pasiunea fiicei sale, Loredana pentru muzică. Pe vremea când era copil, Loredana Groza le avea drept model pe Angela Similea și Margareta Pâslaru și repeta cu drag piesele lor. Mama lui Lory nu era foarte încântată de pasiunea fiicei sale și nici prin gînd nu-i trecea că fata ei visa să-și construiască o adevărată carieră din muzică.

La ordinea de zi erau Margareta Pâslaru și Angela Similea. Și ne trezeam cu fii-mea cântând. Nu avea microfon, îi dădeam un știulete de porumb, și o urcam pe taburet, că nu aveam scenă. Nevastă-mea, fiind învățătoare și având simțul muzicii, îi zicea: Dă-te jos de pe scenă!.

Citește și: Loredana Groza și Cornel Ilie s-au sărutat pasional, pe scenă. Acum câteva săptămâni, artista l-a sărutat și pe Botezatu

Citește și: Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza: „Dacă vrei să iasă cu păruială…'

Apoi, a apărut casetofonul și se instruia. Am înregistrat-o în toate ipostazele. Cu scena a luat primul contact de la grădiniță. Ea a început ca solistă, cânta muzică populară, relua și cânta ce prindea. Încet, încet, a intrat într-o piesă de teatru, „Problema problemelor', unde s-a evidențiat ca artistă. Avea scena în sânge, parcă era acasă în bucătărie', a spus Vasile Groza, pentru Playtech.

Vasile Groza, tatăl Loredanei: „Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul”

Vasile Groza, tatăl Loredanei Groza, a mărturisit că soția sa, spera ca fiica lor să urmeze ASE-ul și să devină contabilă. Pasiunea pentru muzică a Loredanei Groza a fost însă mult prea puternică, iar acum părinții artistei sunt extrem de mândri de fiica lor. Tatăl lui Lory și-a manifestat dragostea pentru scris, la îndemnul fiicei sale, de ale cărei sfaturi ține cont mereu, când vine vorba de partea creativă.

„Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul, să se facă contabilă. Are acum atâtea filme, peste 300 de piese, care rămân în zestrea muzicală. Piesele ei au conținut, ea nu pune orice conținut în text.

Noi am făcut acum două săptămâni un text despre iubire, m-a pus să schimb. Pe mine ea m-a format, m-a stilizat, m-a perfecționat prin pretenția ei de calitate. Ea are alte trăiri, e umblată mai mult. Am fost și eu, și-n Brazilia, și-n India. Dar nu am fost chiar peste tot, ea are o experiență vastă despre viață, lume. Oi fi eu bătrân, dar nu înseamnă că sunt chiar așa înțelept. Întotdeauna am luat de la ea învățăminte', a mai adăugat Vasile Groza pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton