Mama Geta a luat măsuri de precauție, după ce Culiță Sterp a fost furat de hoți: "Am paznic"

 Dumitrache Laura
.

Mama Geta este tot mai activă pe rețelele de socializare, iar recent și-a anunțat fanii că a luat măsuri de precauție, după ce fiul său cel mare a fost prădat de hoți. Mama Geta a declarat că s-a ocupat de protecția casei, pentru a nu ajunge în aceeași situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta a devenit cunoscută după ce Iancu și Culiță Sterp au postat clipuri video cu ea pe internet. De atunci, mama fraților Sterp a devenit cunoscută de întreaga Românie și întotdeauna și-a arătat sprijinul necondiționat pentru cei patru frați ai săi.

mama getamama geta

În urmă cu câteva luni, Culiță Sterp a trecut printr-o situație șocată. Casa fraților Sterp a fost prădată de hoți, iar Culiță a rămas fără seiful plin de bani, care cântărea 100 de kilograme. Acest lucru a determinat-o pe Mama Geta să ia măsuri de precauție.

Citește și:Cum au fost surprinse mama Geta și Daniela Iliescu la ziua lui Culiță Sterp, după ce au recunoscut că nu se înțeleg foarte bine: „Ciocnim noi'

Citește și:Cine este tatăl lui Culiță Sterp.Nicolae a părăsit-o pe mama Geta

Citește și:Vila Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul:„M-am speriat. 10.000 de euro costă reparațiile'

Citește și:Tobi Ibitoye a fost eliminat de la Chefi la cuțite:”Am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit”

Mama Geta a luat măsuri de precauție, după ce Culiță Sterp a fost prădat de hoți

În urmă cu câteva luni, Culiță Sterp a trecut prin momente șocante. Seiful în care aceștia avea banii a fost furat din casa mamei sale. La acel moment, Mama Geta era plecată la mare alături de Ileana și Iancu. Când s-au întors au fost șocați să afle că seiful a fost furat de hoți.

Recent, mama artistului a declarat că a lut măsuri de precauție pentru a nu se mai repeta situația. Pe vlogul Getei Sterp, Mama Geta a mărturisit că are un paznic și închide toate ușile. „Da, încui ușa să nu mai vină hoții. Oricum, am paznic acasă. Am paznic de paznic',a spus Mama Geta.

Culiță Sterp: „Am avut încredere în oamenii care nu meritau’

Culiță Sterp a rămas fără bani după ce hoții i-au furat seiful. Acesta nu a reușit să-i găsească pe făptași, dar a menționat că știe cine i-a furat banii. Recent, acesta a mărturisit că regretă faptul că a avut încredere în anumite persoane.

Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau.Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă. Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat.' , a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp a rămas fără câteva mii de euro

Culiță Sterp a anunțat pe canalul de Youtube că a fost jefuit, în propria casă. Artistului i s-a furat un seif de aproape 100 de kilograme. Geta Sterp a povestit împreună cu mama sa cum a avut loc evenimentul. Până acum, Culiță Sterp nu a identificat hoții, dar susține că bănuiește pe cineva.

Mama cu Iancu erau la mare, iar eu am plecat la Cluj-Napoca luni seară, pentru că aveam un examen marţi dimineața. În următoarea seară când am venit acasă am văzut din stradă becul aprins, exact în camera în care suntem acum. Aici se aflau şi banii! Poarta de la drum întredeschisă, iar cea mică era încuiată.Când am intrat în camera asta am văzut dulapul deschis (dulapul fiind cu uşi glisante), am văzut pătura aşa aruncată pe jos şi încă un preș care erau puse pe chestia unde noi aveam banii! Pe seif, mai exact!', a povestit aceasta pe social media.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton