Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi: "Încă puțin și..."

 Raiciu Adriana
.

Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Mălina Avasiloaie și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Îndrăgita cântăreață se pare că a ales nașii de botez deja. Iată cine este cuplul celebru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mălina Avasiloaie este una dintre cele mai apreciate artiste din România, din tânara generație. În luna decembrie a anului trecut, cântăreața a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost, bineînțeles, unul afirmativ. Totodată, la puțin timp după, și-a anunțat fanii că urmează să devină mămică pentru prima oară, dar a dezvăluit și sexul bebelușului.

anuntul-lui-nicole-cherryanuntul-lui-nicole-cherry

Extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Mălina Avasiloaie le-a spus internauților cine vor fi nașii de botez. Este vorba de un cuplu celebru din țara noastră.

Citește și: Solista Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie după doar 5 luni de relație.Cine este viitorul ei soț

Citește și: Dana Rogoz, cerere în căsătorie inedită.Hotărârea fusese luată cu mult timp înainte

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19:„Din păcate, așa va fi toată viața’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei:'Mi-am găsit sufletul pereche'

Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez

Mălina Avasiloaie și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în luna martie, iar acum așteaptă venirea pe lume a bebelușului. Pentru că mai este puțin până când artista își va strânge la piept băiețelul, aceasta a decis să se ocupe îndeaproape de ultimele pregătiri.

Astfel, a ales de acum și nașii de botez ai micuțului. Ei bine, este vorba chiar de celebrul cuplu de la noi, Nicole Cherry și Florin Popa, căsătoriți recent și ei. Anunțul cel mare a fost făcut chiar de Nicole, pe contul său de socializare, prin intermediul unei imagini.

Încă puțin și vine iubitul lu nașa, a scris artista Nicole Cherry pe Instagram, la imaginile respective.

Algerea a fost una extrem de ușoară, întrucât Nicole și soțul ei le-au fost și nași de cununie îndrăgostiților.

A fost o alegere care a venit de la sine, o alegere făcută cu inima, pentru că am simțit foarte mult că e persoana care ar spune Da' fără nicio reținere și s-ar bucura, ceea ce a și făcut.

Pe lângă faptul că suntem prietene foarte bune și știe și cele mai mici lucruri despre mine, știu că o să fie și o mamă spirituală foarte bună pentru bebe.

O singură dată ai ocazia în viața să își alegi familia, prin nași. Și am ales să facă parte din familia noastră și mă bucură foarte mult că totul e reciproc.', a spus Nicole pentru Spectacola.

Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie

Mălina Avasiloaie și iubitul ei au decis să facă pasul cel mare din viața lor și să-și ducă relația la un alt nivel. Bărbatul a avut grijă ca momentul să fie unul special și s-a ocupat de toate pregătirile. Mălina a fost cerută în căsătorie în prezența valurilor mării, fiind un moment de-a dreptul emoționant.

Artista a postat o imagine cu inelul pe deget, alături de un mesaj clar și concis: „'DA, DA, DA 💍As merge pana la capatul lumii cu tine. ❤️’, a scris Mălina Avasilioaie

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton