Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl la 26 de ani, după ce l-a căutat o viață: "Mi s-a spus că a murit, dar...". Cum s-a petrecut totul

 Dumba Gabriela
.

Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl abia la 26 de ani, iar perioada Crăciunului îi aduce aminte de întâlnirea frumoasă pe care a avut-o cu acesta, după o viață de căutare. Însă cel mai mult a impresionat-o pe Majda nu doar revederea tatălui, ci puterea mamei ei de a ierta greșelile trecutului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă bărbatul care a crescut-o i-a fost tată în adevăratul sens al cuvântului, Majda și-a dorit enorm să-l cunoască și pe cel biologic, care le părăsise pe ea și mama ei când ea abia avea un an. Majda a povestit că în copilărie, toate scrisorile ei către Moș Crăciun conțineau aceeași dorință, ca la masa de Crăciun să fie prezent și tatăl ei.

1-21-2

Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl la 26 de ani

Majda Aboulumosha nu a ascuns niciodată faptul că și-a cunoscut tatăl biologic la 26 de ani, după ce l-a căutat intens ani de zile, iar toate scrisorile sale lui Moș Crăciun conțineau aceeași dorință: să-l găsească pe tatăl ei.

„Și eu îi mai scriu lui Moș Crăciun, nu doar fiica mea. Păi cum? De când eram mică scriu. Scrisoarea pe care eu am scris-o când eram de vârsta fiicei mele era că eu vreau să iau masa cu familia mea. Eu nu îmi doream cadouri, îi spuneam lui Moș Crăciun că am suficiente cadouri.

Era pe vremea când locuiam în Turcia și spuneam că am suficiente jucării.

Citește și: Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu:„Am trecut printr-un iad

Citește și: Cine este Andra Botez de la Vocea României. E căsătorită și are doi copii

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Este îndrăgostit de o româncă

Cel mai frumos cadou pentru mine era să-mi întâlnesc tatăl și să iau masa cu familia mea. Nu știu dacă mama mai are scrisoarea, căci a păstrat-o foarte mult timp. Eu tot timpul am fost o mică bătrânică în gândire, nu știu cum să zic, adică am gândit profund. Astea sunt cadourile pe care mi le doresc în general. De suflet. Să știu că oamenii din jurul meu sunt bine', a dezvăluit Majda pentru EGO.ro

Cum l-a întâlnit Majda pe tatăl ei

Majda mărturisește că a trebuit să aștepte ani buni până să i se îndeplinească. Abia după 25 de ani de când tatăl o părăsise pe mama ei, Majda a primit ceea ce îi ceruse în copilărie lui Moș Crăciun și anume să-l aibă pe tatăl ei la masă, lângă brad.

„L-am avut. Ce-i drept, l-am avut după 25 de ani, dar l-am avut în preajma Crăciunului. M-a ascultat Moș Crăciun, m-a ascultat Dumnezeu, pentru că toată lumea știe povestea.

Deși mi s-a spus că a murit eu am crezut cu ardoare în scrisoarea mea, în visul meu, în steaua căzătoare și toate semnele pe care le-am avut, că la un moment dat o să-l întâlnesc. Chiar dacă au trecut 25 de ani, eu nu mi-am pierdut răbdarea. L-am întâlnit', a mai povestit Majda pentru EGO.ro, completând că, deși nu mai era copil, și-a dorit să-și vadă întreg visul cu ochii:

„Am împodobit bradul alături de el. Mama mea care este eroul meu, nu există așa ceva, pe lângă faptul că mi-a fost și mamă și tată, m-a învățat să nu judec ce am în jur. Ea a fost la masa aceea pe care eu am visat-o când eram mică'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton