Horoscop 3 ianuarie 2023. Nativii care au probleme în cuplu

 Oana Pantazi
.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Anul a început sub auspicii bune, însă astrele „au grijă” ca unii dintre nativii zodiacului să nu se plictisească… Unele zodii se vor confrunta cu probleme în relație, de la gelozie la discuții create de problemele materiale. Per ansamblu însă, situația se echilibrează pe celelalte planuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 ianuarie 2023. Berbec

Revenirea la muncă și la sarcinile cotidiene nu va fi ușoară pentru tine, însă azi va fi, oarecum, o zi de readaptare, în care te vei pune la curent cu noutățile. Colegii vor reuși să-ți facă ziua mai frumoasă și nu e exclus ca, după program, să ieșiți împreună la o băută. O veste despre bani te va binedispune.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Taur

Atâtea zile libere ți-au priit… și nu prea. Asta deoarece începi lucrul în forță, iar acasă revine atmosfera apăsătoare. Discuțiile cu partenerul de viață reapar, iar frustrările create de acest lucru te deranjează. Planul material, în schimb, este bine aspectat, iar asta te ajută să nu intri în depresie din primele zile ale anului.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Gemeni

Dacă nu ești încă în vacanță, e momentul să-ți mai iei câteva zile de la job, iar asta deoarece oboseala cu care te confrunți deja de luni de zile îți va veni de hac. Din fericire, partenerul și familia te vor degreva de obligațiile domestice, însă a venit momentul să-ți oferi câteva zile doar pentru tine.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 3 ianuarie 2023. Rac

Dacă în zilele de sărbătoare n-a fost loc de discuții, iată că partenerul tău îți va reproșa azi tot ce n-a apucat… Chiar dacă nu i-ai dat motive recent, va avea grijă să readucă la suprafață povești din trecut. Nu lua foc, nu e momentul! Așteaptă să-i treacă și apoi surprinde-l cu o cină romantică. Va funcționa!

Horoscop 3 ianuarie 2023. Leu

N-ai niciun chef de muncă azi, însă va trebui să o faci, mai ales că speri la o promovare de ceva vreme. Azi vei primi niște vești legate de o sumă importantă de bani, iar asta îți va schimba complet starea de spirit. Relația cu partenerul și cu familia e bună, însă pot apărea probleme de sănătate. Atenție la viroze!

Horoscop 3 ianuarie 2023. Fecioară

Resimți din plin ecourile Sărbătorilor și simți că a venit momentul să plătești pentru excesele alimentare. Azi cineva te va „complimenta”, iar asta te va determina să treci rapid la dietă. Astrele îți dau însă multă energie, așa că nu te vei lăsa pradă depresiei. Spre seară, e posibil să primești un telefon de la cineva drag și o invitație la care sperai de mult.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Balanță

În această dimineață te vei trezi greu și vei pleca la job cu regret, însă nu ai încotro… Din fericire, vei scăpa mai repede decât credeai și vei petrece o după-amiază plăcută cu prietenii în oraș. Mare atenție la portofel, fiindcă ești cam aiurită azi! Încearcă, cel puțin, să nu ții cardurile și banii în același loc.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Scorpion

Zilele astea ai cheltuit mai mult decât te așteptai, iar asta îți va da curaj să aduci în discuție problema salariului tău mic. Superiorii tăi vor fi surprinși, dar nu te vor refuza, fiindcă ești un angajat valoros, așadar orice rău e spre bine. Partenerul tău de viață îți va face azi o surpriză neașteptată… care inițial te va speria mai degrabă decât să te bucure.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Săgetător

Nu te poți despărți de atmosfera de sărbători și încă mai fredonezi colinde… asta și pentru că te așteaptă o mulțime de lucruri nerezolvate la job. Încearcă să-ți păstrezi cumpătul în relațiile cu șefii, chiar dacă îți vor strica dispoziția, și nu duce frustrările acasă. Seara vei ieși în oraș și vei uita de toate neplăcerile.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Capricorn

Azi nu prea ai chef de nimic, însă va trebui să te remontezi rapid. Din fericire, vei reuși să rezolvi toate sarcinile de la birou, asta și cu ajutorul unui coleg. Nu e exclus să începi să-l vezi cu alți ochi și să-i interpretezi gesturile colegiale în alt mod. Ceea ce nu e deloc rău… în cazul în care nu ai un partener acasă.

Horoscop 3 ianuarie 2023. Vărsător

Vei primi o mulțime de vești azi, care mai de care mai surprinzătoare, iar cele legate de bani nu te vor încânta. Nu te panica și nici nu te împrumuta, apelează deocamdată la rezerve, vei ieși curând din această situație. În compensație, astrele te favorizează din plin pe plan sentimental, așa că nu e exclus ca în viața ta să apară chiar cel la care visai…

Horoscop 3 ianuarie 2023. Pești

Nu te ferești niciodată de cuvinte, dar azi niște remarci de-ale tale îl vor deranja pe partenerul tău de viață și ați putea ajunge acasă certați. Totul pornește de la gelozia perechii tale, care însă, de data asta, e parțial justificată. Îți cam place uneori să te joci cu focul! Ar fi bine să nu-i dai apă la moară, în special azi…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton