Maia Morgenstern, invitată în juriul iUmor: "Aşa intrare cu şpagat n-am avut niciodată"

 Oana Pantazi
.

Duminică, la Antena 1, Maia Morgenstern va reveni la iUmor și își va face intrarea într-un mod inedit. Marea actriță, în vârstă de 60 de ani, a lăsat juriul și spectatorii mască în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă, dovedind astfel că este și o bună gimnastă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern va fi invitatul special al ediției de duminică iUmor, unde, alături de Cheloo, Delia și Costel va juriza concurenții sezonului cu numărul 13. Nici marea actriță nu va scăpa de tratamentul la care sunt supuși invitații, urmând să fie luată „la roast” de oameni la care nici măcar nu se așteaptă.

Maia-Morgenstern-Claudiu-IstodorMaia-Morgenstern-Claudiu-Istodor

Maia Morgenstern, prezență surprinzătoare în iUmor

Maia Morgenstern este următorul invitat al ediției de duminică a iUmor, iar actrița a reușit din prima clipă să surprindă pe toată lumea cu un gest total neașteptat. Cea de a patra jurată a dovedit că, pentru ea, vârsta e doar un număr în momentul în care a făcut un șpagat perfect sub privirile uimite ale celor din jur, care au aplaudat-o îndelung.

„Aşa intrare cu şpagat n-am avut niciodată la iUmor!', au mărturisit prezentatorii Şerban Copoţ şi Dan Badea, conform Antena 1.

Citește și: Costel Bojog, prima declarație după ce i-a luat locul lui Mihai Bendeac la iUmor: „N-am scăpat de roast-urile usturătoare, dar…”

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Decizia nu este definitivă

Citește și: Simona Halep, mașină de 65 de mii de euro de ziua ei:'Sunt îndrăgostită'. Cine i-a făcut acest cadou spectaculos

Citește și: O concurentă este eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Prima reacție:'Nu voiam să plec'

Nefiind la prima experiență de acest gen, actrița a venit pregătită să fie luată la roast, așa cum se obișnuiește și, cu siguranță, va încasa cu eleganță micile ironii la adresa ei.

Am revenit cu bucurie, la iUmor. Lumea are nevoie de comedie, are nevoie de umor, lumea are nevoie să practice umorul!', a declarat actriţa.

Cât despre cei care vor veni să o ia la roast, Maia Morgenstern le-a făcut profilul:

„Un om inteligent, un om ce are la rândul său umor, un om ce poate înțelege că: «Bine, bine, râdem, glumim, dar sunt zone care pot crea durere», a mai spus Maia Morgenstern, conform sursei citate.

Costel Bojog se alătură juriului iUmor

Ediția de duminică a show-ului va mai veni cu o surpriză în afară de prezența actriței Maia Morgenstern în juriul iUmor – comediantul Costel Bojog îl va înlocui pe Mihai Bendeac, în calitate de jurat permanent. Chiar dacă va fi o misiune grea, fiindcă Bendeac avea o mulțime de fani, cu siguranță Costel Bojog, care face parte și din juriul show-ului StandUp Revolution, se va achita de această sarcină cu succes.

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că … iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!', a mărturisit Costel Bojog.

Foto: Facebook, a1.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton