Cine este și cu ce se ocupă Gabriel, soțul Cristinei Bălan. 12 ani au avut o relație de prietenie

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă Gabriel, soțul Cristinei Bălan. Artista va deveni mamă pentru a treia oară. Gabriel și Cristina Bălan formează un cuplu de zece ani și au împreună doi copii, pe gemenii Matei și Paul. Peste câteva luni vor deveni pentru prima oară părinți de fată. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cine este soțul artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Gabriel, soțul Cristinei Bălan. Cristina a câștigat Vocea României, sezonul 5, iar în prezent este o mamă devotată. Artista a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va deveni mamă pentru a treia oară și va aduce pe lume o fetiță. Cântăreața trăiește o poveste de dragoste alături de Gabriel Bălan, cel care i-a fost coleg de trupă.

cristina si gabriel balancristina si gabriel balan

Timp de 12 ani, Cristina și Gabriel Bălan au fost simpli prieteni. În 2012 s-au căsătorit, iar un an mai târziu au devenit părinți de gemeni. Cuplul are doi băieți, Toma și Matei, care au sindromul down. De-a lungul anilor, cei doi s-au luptat cu sistemul pentru drepturile copiilor lor, sprijinindu-se reciproc în orice situație dificilă.

Citește și: Cristina Bălan, mama gemenilor cu Sindrom Down, după ce a anunțat că va fi din nou mamă:”Am făcut teste genetice. Fetița e perfectă”

Citește și: Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Vă împărtășesc și vouă bunavestire'

Citește și: Ce studii are Cristi Mitrea, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.Care e de fapt meseria lui de bază

Citește și: Cu cine se iubește Ioana Petric. Prezentatoarea de la Cronica Cârcotașilor are o relație la distanță:”Ne știm de când eram mici”

Cine este și cu ce se ocupă Gabriel, soțul Cristinei Bălan

Cristina Bălan se poate declara o femeie împlinită. Vedeta a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Artista este căsătorită de zece ani cu Gabriel Bălan, iar împreună mai au doi băieți, gemenii Toma și Matei. Cântăreața a fost mereu discretă cu viața sa personală și puțină lume știe cine este tatăl copiilor ei. Timp de 12 ani, între Cristina și Gabriel Bălan a existat doar o frumoasă prietenie. După plecarea lui Rareș Timis, Cristina și Gabriel, alis Vira Mayer au devenit colegi în trupa Impact. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune: muzica. Gabriela este si el artist și de multe ori o ajută pe soția pe plan muzical.

„Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea', a spus Gabriel, în emisiunea Vorbește Lumea, declara in trecut Cristina Balan.

Cristina Bălan: „Am simțit că pot să mă bazez pe el”

După 12 ani de prietenie, Cristina și Gabriel Bălan au decis să formeze un cuplu, iar în decembrie 2012 și-au unit destinele. În 2013, Cristina Bălan i-a adus pe lume pe Toma și Matei, care au sindromul Down. Cei doi copii i-au unit și mai mult pe Cristina și Gabriel și au reușit să se sprijine reciproc în situațiile grele. Într-un interviu, Cristina a povestit că și-a dat seama că artistul este bărbatul ideal pentru ea.

„Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. (…) Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni. Am ajuns să devenim părinți și să mi se confirme acel sentiment și instinct avut încă de atunci, că este un om pe care mă pot baza', a spus Cristina.

Gabriel și Cristina Bălan vor deveni părinți pentru a treia oară

În cei 12 ani de relație, Cristina și Gabriel Bălan au trecut prin multe situații grele. Chiar și așa, cei doi au fost întotdeauna aproape unul de celălalt și și-au dat puterea de a merge mai departe. „A fost o adaptare așa, dar a venit totul natural. În momentul în care am luat decizia să depășim granița, a fost all-in. Nu pentru o săptămână, două. (…) În 12 ani am fost puși în tot felul de situații, și plăcute și mai puțin plăcute, astfel încât să ne știm limitele destul de bine', a mai spus Gabriel.

Bucuria e și mai mare în familia celor doi, deoarece peste câteva luni vor deveni părinți pentru a treia oară. Mai mult, Cristina va aduce pe lume o fetiță, pe care o va numi Nadeea Sofia. 'Este un nume mai deosebit, nu l-am ales noi, l-au ales băieții. Sofia este un personaj de desene animate, urmărit de băieți, și un personaj din poveștile pe care le ascultă ei. Și al doilea nume trebuia să fie Andreea și ei tot pronunțau Nadeea, și nouă ne-a plăcut foarte mult.', a declarat Cristina Bălan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton