Mai mulți prezentatori PRO TV au fost testați de COVID, după ce Neti Sandu a fost depistată pozitiv. Reacția trustului

 Lupescu Anca
.

Neti Sandu a fost confirmată cu noul coronavirus, iar după ce vedeta a intrat în carantină la domiciliu, mai mulți angajați ProTV au fost testați de COVID-19, după care au intrat în izolare. Se pare că și alți prezentatori ai trustului au luat contact cu Neti Sandu și acum sunt nevoiți să stea în izolare, în așteptarea testelor COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre ei se află Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Diana Enache și Roxana Hulpe, plus cameramanii, reporterii și întreaga echipă care a lucrat în ultima săptămână și a venit în sediul ProTv, toți sunt în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu persoane bolnave de coronavirus din interiorul trustului PRO TV, inclusiv Neti Sandu, scrie fanatik.ro.

Oficialii trustului ProTV au confirmat că zvonurile sunt adevărate, însă că atât prezentatorii, cât și restul echipei sunt în stare stabilă, testați de Covid-10, iar primele teste au ieșit negative.

Prezentatorii și colegii lor vor sta, totuși, în izolare, pentru a fi siguri că nu au contractat virusul, iar după cel de-al doilea test vor avea certitudinea că sunt sănătoși și nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.

1200×630-31200×630-3

„Toată echipa de prezentatori Știrile PROTV din această tură a fost testată, iar rezultatele sunt negative. La nivel de companie, depunem în continuare toate eforturile necesare pentru a ne asigura că riscul de contaminare este minim', este punctul de vedere oficial al reprezentanților trustului PRO TV, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Neti Sandu, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Neti Sandu, în vârstă de 60 de ani, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la ProTV a vrut să se afle de la ea că a contractat noul coronavirus. Prezentatoarea și realizatoarea horoscopului din cadrul Știrilor PRO TV de dimineață a mărturisit că se simte bine și că este în izolare la domiciliu.

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă: „Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea'/ EXCLUSIV

Citește și: Neti Sandu a făcut previziuni pentru anul 2021: „Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi diferită’

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație: „Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!’/ EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.’, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton