(P) Bateria de bucătărie perfectă – mai mult decât un element practic din locuința ta

 advertising.ringier
.

Pentru mulți dintre noi, bucătăria reprezintă acel loc din casă în care ne punem la încercare abilitățile culinare. Încercăm tot timpul rețete noi și invaluim întreaga locuință în arome de vis. Pentru o experiență ideală din toate punctele de vedere nu este suficient să ai la îndemână ustensile practice de gătit. Un rol important îl joacă și accesoriile, cum ar fi acele baterii de bucătărie care îți pot face în mod semnificativ viața mai ușoară.

Grație timpurilor moderne în care trăim, aceste accesorii au suferit o serie de modificări special concepute pentru a oferi o mână de ajutor. În acest sens, bateriile de bucătărie au devenit mai mult decât un element practic. Acum reprezintă și un element de decor în toată regula, un detaliu care conferă încăperii un aer minimalist, ușor de integrat în orice tip de design. În plus, pe piață există o serie de modele care vin la pachet cu zeci de avantaje, în funcție de nevoi și de preferințe.

Bucătăria, locul unde iau naștere cele mai gustoase preparate

Baterii de bucătărie cu pipa înaltă

În primul și în primul rând, cele mai practice baterii de bucătărie sunt cele cu pipa înaltă. Acestea se montează simplu și rapid pe orice tip de chiuvetă, pe o singură gaură. Avantajul major pe care îl prezintă acestea este rapiditatea cu care poți spăla chiar și vasele voluminoase, datorită înălțimii de la care vine jetului de apă. De asemenea, unghiul de pivotare este de 360 de grade, asigurând în acest mod curățenie deplină chiar și în zonele greu accesibile.

Baterii de bucătărie cu pipa joasă

Aceste elemente sunt poate printre cele mai cunoscute și prezente în marea majoritate a locuințelor. Înfățișează un model clasic, ușor de montat și de integrat în orice tip de design și cu rezultate excelente încă de la prima utilizare. La fel ca în cazul celor cu pipa înaltă, și bateriile cu pipa joasă se montează pe o singură gaură. 

Baterii de bucătărie cu duș

Fără doar și poate, aceste baterii de bucătărie cu dus reprezintă una din inovațiile momentului în materie de accesorii pentru casă. Datorită dușului flexibil, spălatul vaselor nu va mai fi un coșmar pe care îți dorești să îl eviți tot timpul. Chiar dacă ai o chiuvetă mică, în care spațiul este destul de limitat, cu ajutorul dușului poți curăța în detaliu până și acele obiecte mari, greu de spălat în mod normal. Rezultatele sunt garantate încă de la prima spălare, iar bucătăria ta va deveni în mod sigur un loc ordonat și igienic.

Baterii de bucătărie cu filtru de apă

Nu în ultimul rând, o altă inovație a momentului din punct de vedere al bateriilor pentru bucătărie este reprezentată de filtrele de apă. Cu ajutorul acestora, apa de la chiuvetă va deveni potabilă, iar tu nu vei mai fi nevoit să cumperi în fiecare săptămână baxuri voluminoase sau alte căni filtrante. Întreg sistemul este ușor de instalat, iar capacitatea de filtrare este de 3000 de litri. După ce ai atins acest prag este recomandat să schimbi filtrul sau să îl igienizezi conform sfaturilor primite de la producător.

Alege baterii de bucătărie potrivite pentru nevoile tale

Dacă vrei să aduci un strop de schimbare în bucătăria ta, apelează cu încredere la serviciile celor de la baterii-lux.ro. De la baterii bucătărie la accesorii baie și elemente sanitare, aceștia îți pun la dispoziție o gamă variată de produse pentru care calitatea își va spune mereu cuvântul. 

Produsele îți garantează un grad sporit de confort încă de la prima utilizare, iar tu te vei bucura de un mediu primitor și un design plăcut la tine acasă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton