Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei: "Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata"

 Laciu Andreea
.

Magda Catone a trecut prin momente grele, după ce a fost nevoită să își crească singură fiul. Chiar dacă au avut un mariaj presărat cu probleme, actrița a suferit după moartea lui Șerban Ionescu. Acum, Magda a făcut o serie de declarații la Antena 1, despre ziua în care a fost înmormântat îndrăgitul actor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știa ce s-a întâmplat în ziua aceea, dar actrița a dezvăluit acum detaliile nebănuite. După înmormântare, Carol a ținut să îi spună mamei sale câteva cuvinte. Mesajul fiului ei, acum în vârstă de 25 de ani, i-au rămas în suflet Magdei și o vor urmări toată viața.

„Mi-a spus Carol, mamă, cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata. Au venit foarte mulți oameni să mă îmbrățișeze, să-mi spună ce tată am avut. Toate îmbrățișările pentru el au fost un mare cadou.

Suntem oameni și nu avem cum să nu cădem, dar frumusețea este tocmai această ridicare. Vă sfătuiesc să vă îmbrățișați când aveți necazuri, dar și când aveți bucurii', a spus Magda Catone la Antena 1.

carol-fiu-serban-ionescucarol-fiu-serban-ionescu

Magda Catone, dezvăluiri despre fiul ei

Carol avea doar 17 ani atunci când a trebuit să își conducă tatăl pe ultimul drum. Cu toate că au trecut printr-o perioadă dificilă, după ce au rămas singuri pe lume, Magda este extrem de mândră de fiul pe care îl are cu Șerban Ionescu.

„Are 25 de ani, locuiește cu mine și cu pisica. Ceea ce mi-am dorit toată copilăria, să studiez muzica, am reușit cu Carol. L-am forțat. Sunt o mamă permisivă, nu mă înfior de situațiile care îmi sunt date. Amândoi suntem ordonați, facem mai toate lucrurile împreună. Ne înțelegem din ochi', a spus Magda Catone la Acces Direct.

Citește și: Whats Up a cerut-o pe Alice Badea în căsătorie:„După 33 de zile i-am zis că o vreau pentru toată viața'

Citește și: A pornit de la munca de jos!Ce a făcut Pepe înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii bani

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin

Magda Catone și Șerban Ionescu, mariaj cu probleme

Cei doi au fost împreună timp de 30 de ani. Din păcate însă, înainte să moară îndrăgitul actor, mariajul era pe punctul să se încheie. Procesul de divorț în care aflau cei doi a fost unul dureros. Magda și Șerban s-au căsătorit în anul 1983, după ce au terminat filmările pentru pelicula Imposibila Iubire.

În anul 1995, venea pe lume fiul lor, pe nume Carol. „M-am măritat devreme, la 24 de ani şi toate ocaziile de domişoară de cochetat cu băieţii au fost sub semnul unei frumoase şi delicate prietenii. Întâlnirea cu Şerban a fost crucială. Dacă ar fi fost să-l întâlnesc la 18 ani, m-aş fi măritat cu el. Am fost împreună 31-32 de ani, până când… aşa a fost să fie', a declarat Magda Catone la emisiunea Acces Direct, în urmă cu ceva vreme, conform Libertatea.

„3 noiembrie, o zi cu zăpadă în ferestre… Doctorul mi-a spus să rămân la spital să nasc. Am spus foarte convingătoare că nu, trebuie să merg la piaţă. Eu am născut fără dureri. Simţeam fluturi în stomac, am născut natural, din trei încercări… după atâtea ocazii în care tot pierdeam sarcina, am avut grijă', a mai dezvăluit actrița.

„În viaţa mea am învăţat să tac. A număra până la 10, a fi îngăduitor, a fi prieten, a începe o zi nouă, este soluţia de a ţine o căsnicie. După atâţia ani când am consumat căsnicia, e bine să ştiţi că trebuie să aflii când e bine să taci„, a încheiat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton