Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră cu un turneu mondial: "Sunt încântată..."

 Raiciu Adriana
.

Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră cu un un turneu mondial. Madonna, în vârstă de 64 de ani, supranumită „regina muzicii pop', sărbătorește 40 de ani carieră. Una dintre cele mai iubite cântărețe din întreaga lume va începe un nou turneu în această vară, unde va călători prin 35 de orașe, începând cu 15 iulie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Superstarul muzicii Madonna va începe un nou turneu în această vară, în care sărbătorește cei peste 40 de carieră muzicală. Organizatorii au spus că „Madonna: The Celebration Tour' îi va duce pe fani în „călătoria ei artistică de-a lungul a patru decenii și aduce un omagiu orașului New York unde a început cariera ei în muzică'.

ad-3-768×1024-1ad-3-768×1024-1

Va călători în 35 de orașe, începând cu Vancouver pe 15 iulie. După o serie de întâlniri din America de Nord, se va muta apoi în Europa, încheindu-se la Amsterdam pe 1 decembrie, conform Reuters.

Citește și: Madonna, topless pe Instagram, la 64 de ani.Imaginile care au stârnit controverse

Citește și: Madonna are un nou iubit.Diferența de vârstă dintre ei este de 41 de ani

Citește și: Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela.A fost căsătorit cu Victoria Răileanu

Citește și: De ce nu postează Andra fotografii în costum de baie: „Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar…’

Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră cu un turneu mondial

Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră cu un turneu mondial. Într-un comunicat, îndrăgita cântăreață a oferit și primele declarații.

„Sunt încântat să explorez cât mai multe melodii posibil, în speranța de a oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au așteptat', a spus Madonna într-un comunicat.

Madonna, cea mai bine vândută artistă muzicală din toate timpurile, a distribuit un videoclip pe pagina ei de Instagram în care stă la o masă cu celebrități, inclusiv DJ Diplo, regizorul Judd Apatow și actorul și comediantul Amy Schumer jucând adevăr sau provocare.

Schumer o provoacă pe Madonna să meargă în turneu pentru a interpreta piesele ei celebre, iar cântăreața acceptă provocarea.

Biletele pentru turneu, la care va participa şi invitatul special Bob the Drag Queen, vor fi puse în vânzare de vineri, 27 ianuarie.

Madonna are un nou iubit

Madonna s-a despărțit în luna aprilie de Ahlamalik Williams, iar acum are un nou iubit. Andrew Darnell este noul partener al frumoasei artiste în vârstă de 64 de ani. Proaspătul cuplu a fost văzut la New York, la concertul lui REMA de la Irving Plaza.

Andrew Darnell este noul partener al Madonnei și este mai mic decât ea cu 41 de ani. Mai exact, Andrew are 23 de ani și aspiră pentru o carieră de model.

Artista și noul ei iubit au postat pe rețelele de socializare o imagine în care se vede cât sunt de apropiați.

sursă foto- Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton