Ce relație au Andi Moisescu și Olivia Steer cu fiii lor adolescenți: "Sunt atât de mari, încât..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce relație au Andi Moisescu și Olivia Steer cu fiii lor adolescenți. Andi Moisescu și Adela Popescu au fost gazdele emisiunii „La Măruță”, cât timp prezentatorul se reface după operația la genunchi. Invitată a fost Dana Rogoz, care a început să discute despre fiica ei, Lia, și provocările de a fi părinte. Andi Moisescu a relatat cum s-a schimbat relația cu cei doi copii ai săi, odată ce au devenit adolescenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat relația lui Andi Moisescu și a Oliviei Steer cu fiii lor adolescenți. Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai longevive cupluri. Cei doi sunt împreună de 17 ani și au doi băieți de 13 ani și 15 ani. Prezentatorul a fost prezent în cadrul emisiunii „La Măruță”, în rol de gazdă, alături de Adela Popescu. Invitata Dana Rogoz a deschis discuția despre copii, iar Andi a spus cum el și soția sa, Olivia Steer, i-au crescut pe cei mici. Acesta a adăugat că atitudinea celor doi s-a schimbat radical, odată ce au ajuns la adolescență.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2019_09_andi-moisescu-anunt-15-ani-casatorie-olivia-steer-hphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2019_09_andi-moisescu-anunt-15-ani-casatorie-olivia-steer-hp

Ce relație au Andi Moisescu și Olivia Steer cu fiii lor adolescenți

Andi Moisescu și Adela Popescu au fost gazdele emisiunii „La Măruță”, cât timp Cătălina se află în recuperare, după operația suferită în urmă cu ceva timp. Andi Moisescu a avut ocazia să ofere câteva detalii copiii săi cu Olivia Steer. Ei au doi băieți care la acest moment se află la vârsta adolescenței. având 13 și 15 ani. Andi Moisescu a povestit că pe vremea când băieții erau mici o ajuta pe Olivia Steer să-i pună la culcare. Prezentatorul nu a ezistat să menționeze că comportamentul băieților săi s-a schimbat radical, în timp.

Citește și: Cum se descurcă Andi Moisescu în rolul de tată, cu doi copii adolescenți: „Sper să nu trezesc invidii inutile. Îmi doresc să ajungă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu: „Învăț niște copii meseria asta’

„La noi sunt băieți amândoi. Ei au fost împărțiți, dar depinde de vârstă. La început, pentru că normal petreceau mai mult timp cu Olivia și mai puțin cu mine, când ajungeam acasă erau amândoi lipiți de mine. E firesc pe undeva, îți dai seama.
Acum sunt atât de mari, încât nu mai vor nici cu unul, nici cu altul. Noi ne bucurăm când îi mai vedem din când în când', a mai adăugat el.

Andi Moisescu, despre relația pe care a construit-o cu copiii săi

Andi Moisescu a mărturisit că s-a străduit să construiască o relație cât mai autentică cu copiii săi, bazată pe empatie și încredere. Prezentatorul a menționat că are o comunicare deschisă cu fiii săi și reușesc să rezolve împreună situațiile tensionate.

Aș zice că ne descurcăm. Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată', a spus Andi Moisescu într-un interviu pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton