Mădălina Ghenea, imagini rare alături de mamă și fiică. Cum s-au afișat în vacanța din Dubai: „Trei generații”

 Miniosu Alexandra
.

Mădălina Ghenea a postat câteva imagini rare alături de mamă și fiică. După o perioadă intensă, în care actrița a muncit din greu, vedeta le-a dus pe cele două într-o vacanță de lux, tocmai în Dubai. Cele trei au fost proganistele unor fotografii de colecție, cu trei generații, apreciate de mii de internauți din întreaga lume. Iată cum s-au afișat pe meleagurile străine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea le-a împărtășit fanilor de pe Instagram unele imagini rare alături de mamă și fiică. În fotografii, frumoasa actriță apare alături de fiica ei, Charlotte, și de mama ei, Constanța Ghenea. Acestea s-au răsfățat împreună într-o vacanță superbă în luxosul Dubai, iar pozele arată cât de bine s-au distrat una în compania celeilalte.

madalina-ghenea-fiicamadalina-ghenea-fiica

Așadar, Mădălina Ghenea a părăsit Italia, țara în care locuiește de ani buni, pentru puțin timp. După o perioadă în care a muncit din greu, îndrăgita vedetă a decis să plece într-o vacanță de neuitat în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai. Nu singură, ci împreună cu fiica ei, Charlotte, și mama artistei, Constanța Ghenea. Acestea s-au răsfățat câteva zile în cele mai frumoase locuri și și-au făcut noi amintiri plăcute.

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan:„Plătesc singură chiria la Milano!'

Citește și: Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare:„Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg'

Citește și: Andreea Bălan, mesaj de susținere pentru Alina Sorescu în divorțul de Alexandru Ciucu:„Copiii rămân la mama!' 

Mădălina Ghenea, imagini rare alături de mamă și fiică

Mădălina Ghenea e una dintre cele mai iubite actrițe din lume. Pentru a ajunge însă la acest nivel în carieră, vedeta a muncit din greu. Și o face în continuare, fiind foarte pasionată de meseria ei. În ultima perioadă, ea a fost ocupată cu filmările pentru mai multe proiecte, chiar și pentru un film alături de celebrul Ed Westwick.

Ei bine, după atâta muncă, Mădălina Ghenea avea nevoie de o pauză binemeritată. Recent, ea și-a luat câteva zile de concediu pentru a se relaxa alături de cele mai dragi persoane din viața ei. Împreună cu mama și fiica ei, vedeta s-a cazat la un hotel luxos din Dubai. Acolo, cele trei au avut parte de servicii regești, de camere spațioase, piscine, o vreme superbă și s-au delectat cu preparate deosebite.

Cum s-au afișat în vacanța din Dubai

Mădălina Ghenea a imortalizat momentele prețioase, de familie, prin câteva imagini de senzație. Vedeta în vârstă de 34 de ani și-a pus silueta de zeiță în valoare, purtând un costum de baie care i-a venit perfect. O fotografie specială le-a atras în primul rând atenția internațulor, având în vedere că actrița apare alături de fetița ei și de mamă.

„Timp în familie! Trei generații', a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginii de colecție.

Fiica actriței vorbește trei limbi

Actrița i-a surprins plăcut pe internauți prin aceste imagini de familie, având în vedere că, de când s-a născut fetița ei, Mădălina Ghenea a decis să nu o expună în mediul online. Fiica artistei, Charlotte, este de-o frumusețe ieșită din comun, la fel ca mama ei. Micuța e rodul iubirii din relația pe care vedeta a avut-o cu Matei Stratan.

După ce Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au despărțit, Charlotte a rămas în grija actriței. Locuiesc împreună în Italia, mai exact la Milano. Micuța vorbește deja trei limbi, română, engleză și italiană, conform libertatea.ro.

Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan

De curând, în presă s-a scris să Mădălina Ghenea ar fi primit cadou un apartament la Milano de la Matei Stratan. După ce articolul a ajuns la urechile ei, actrița a luat atitudine și a reacționat pe Instagram. Diva a infirmat totul. În plus, a dezvăluit că, de fapt, locuiește cu chirie în Milano și că își plătește singură chiria. De asemenea, ea a făcut publică și suma pe care o primește în fiecare lună de la Matei Stratan ca pensie alimentară pentru fiica lor.

„Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plătesc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni pentru mine. Charlotte primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. În acest moment sunt în vacanță cu fiica mea și țin să precizez că am plătit eu biletele de avion și hotelul', a transmis actrița la InstaStory, acum două săptămâni.

Sursă foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton