Mădălin Voicu, primele declarații după ce s-a aflat că fiica lui este însărcinată: "Mie nu mi-a spus nimeni"

 Raiciu Adriana
.

Mădălin Voicu este în culmea fericirii. Fiica lui, Ioana Voicu, este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță. După aflarea veștii, politicianul a făcut primele declarații din rolul de bunic de fată. Cum a primit vestea de la prezentatoarea de știri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Voicu este însărcinată în luna a șasea și urmează să aducă pe lume o fetiță. Tânara de 34 de ani va naște în luna mai și se arată extrem de emoționată. Imediat după aflarea veștii, Mădălin Voicu a făcut primele declarații despre noua bucurie din familia sa.

ioana-voicuioana-voicu

Politicianul este în culmea fericirii și a spus cum a primit vestea cea mare de la fiica lui.

Citește și: Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu.E cu 22 de ani mai tânără decât el

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu.Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit’

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Citește și: Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte:„E o sumă frumușică!’

Mădălin Voicu, primele declarații din rolul de bunic

Ioana Voicu, în vârstă de 34 de ani, urmează să devină mămică pentru prima oară. Prezentatoarea este însărcinată în șase luni și așteaptă să aducă pe lume o fetiță. Până la momentul actual, bruneta a vrut să țină secretă sarcina, întrucât s-a confruntat cu diferite probleme. Din fericire, acum totul este bine.

La scurt timp după ce unica lui fiică a anunțat că este însărcinată, Mădălin Voicu a făcut primele declarații. Este fericit că va fi bunic și de fată, întrucât până acum a fost doar de băieți. Spune chiar că Ioana și-a dorit foarte tare să aibă o fată, iar rugăciunile i-au fost ascultate.

Până acum am fost bunic de băieți, acum o să fiu și de fată. Ioana o să facă fată. Dacă ea și-a dorit foarte tare fată, Dumnezeu cred că a ascultat-o. Pe mine m-a neglijat și pe ea a ascultat-o. Sunt tare bucuros că totul este în regulă și că sarcina decurge bine', a declarat Mădălin Voicu la Antena Stars.

Însă, chiar dacă a știut că fiica lui este însărcinată, nu a știut și ce sex are bebelușul. Mădălin Voicu a aflat și el abia ieri că o să fie bunic de fată de data aceasta, deși își dorea foarte tare ca Ioana să aibă un băiat.

Ieri am fost și la aflarea acestei vești. Ea a făcut un fel de petrecere (…) N-am știut! N-a vrut să spună deloc. (..) Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: 'Lui tata nu-i spuneți nimic'. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana (…) Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență', a mai dezvăluit politicianul.

Ioana Voicu este însărcinată

În urmă cu doar o zi, Ioana Voicu a anunțat că este însărcinată. Tânara urmează să aducă pe lume o fetiță, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre cum se simte în aceste momente.

A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri… De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele 4 luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.‘, a mărturisit Ioana Voicu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton