Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor: „Mi se taie respirația”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor. Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. Și-a dorit foarte mult să participe la noul sezon, ce a debutat duminică la PRO TV, chiar dacă medicii au avertizat-o în privința stării ei. Se pare că bruneta nu a scăpat de problemele de sănătate nici în Republica Dominicană. Iată ce s-a întâmplat cu ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor. Ieri, pe 17 ianuarie 2022, la PRO TV a fost difuzată a doua ediție din noul sezon Survivor România 2022. Faimoșii și Războinicii au intrat în cursa pentru marele premiu și dau tot ce pot pe traseu pentru a obține cât mai multe puncte. Cu toții au aceeași dorință: să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul, însă, va ieși învingător la final.

andreea-tonciu-probleme-survivor-9andreea-tonciu-probleme-survivor-9

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor. La fel ca restul concurenților, și Andreea Tonciu este motivată să câștige. Faimoasa din echipa roșie a acceptat cu entuziasm provocarea de a participa în proiectul de la PRO TV, dorind să arate lumii de ce e în stare. Soția lui Daniel Niculescu a plecat în Republica Dominicană, deși medicii au avertizat-o în privința stării sale de sănătate.

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…'

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor:„Îmi vor lipsi atât de mult…'

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul'

Citește și: Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme și ce dietă ține acum:„Evit la maximum…' / EXCLUSIV

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor. Înainte de plecarea la Survivor România, Andreea Tonciu s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate. A fost răcită o perioadă destul de lungă și s-a temut să nu se fi infectat cu COVID-19. Deoarece nu s-a simțit bine, ea a ratat și multe antrenamente, fiind mai tot timpul plecată la spitale, să facă diverse controale.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a mers la mai mulți doctori, inclusiv la ORL, în urma unei răceli serioase. Atunci, medicii au avertizat-o că riscă să facă o otită severă în timpul zborului. Cu toate acestea, ea nu a renunțat la visul ei. Recent, însă, brunetei i s-a făcut rău chiar în timpul filmărilor pentru show-ul Survivor România 2022.

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor. Problemele de sănătate par să se țină scai de Andreea Tonciu, chiar și în Republica Dominicană. În ediția de luni a emisiunii Survivor România, Faimoasei i s-a făcut rău în timpul jocului. Soția lui Daniel Niculescu a mărturisit că simte că i se taie respirația. În plus, ea a transmis că i s-a înfundat foarte tare urechea.

„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot', a spus Andreea Tonciu, după ce i s-a făcut rău la Survivor.

Ce au avertizat-o medicii pe Andreea Tonciu, înainte de plecarea la Survivor

Andreea Tonciu are probleme de sănătate la Survivor. Atunci, Andreea Tonciu a fost dusă imediat la ambulanță, iar echipajul specializat i-a oferit îngrijiri medicale. Faimoasa de la Survivor s-a simțit atât de rău, încât nu a mai putut intra după pe traseu. Astfel, bruneta a fost înlocuită de colega ei de echipă, Laura Giurcanu.

Cu scurt timp înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andreea Tonciu le povestea fanilor, pe Instagram, despre problemele ei de sănătate. Medicii i-au spus atunci că riscă să facă o otită severă din cauza presiunii zborului. Cu toate acestea, ea se declara fericită pentru că scăpase aproape complet de răceală.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană.

Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare.', a spus Andreea Tonciu de la Survivor, cu scurt timp înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Mama Andreei Tonciu, despre problemele de sănătate ale fiicei sale

Andreea Tonciu i-a îngrijorat pe toți cei dragi cu problemele ei de sănătate. Mama Andreei Tonciu a povestit că vedeta de la Survivor a fost foarte răcită în decembrie și că a acuzat dureri mari la o ureche. La acea vreme, bruneta se temea să nu se fi infectat cu COVID-19.

„În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul. Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat.

A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față', a spus mama Andreei Tonciu, acum ceva vreme, conform ciao.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton