Cum să te machiezi în stilul lui Wednesday, pentru petrecerea de Revelion. Iată trucurile care-ți pun în valoare trăsăturile

 Radulescu Ruxandra
.

Cum să te machiezi în stilul lui Wednesday, pentru petrecerea de Revelion. Serialul Wednesday, în care rolul principal este deținut de actrița Jenna Ortega, face furori pe platforma Netflix. Producția, regizată de Timp Burton și filmată în anumite locații din România, a fascinat publicul. Machiajul lui Wednesday a devenit extrem de popular pe social-media, unde o serie de tutoriale îți arată cum poți obține un look similar. Iară cum poți adapta stilul de makeup al lui Wednesday, pentru party-ul din seara de Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum să te machiezi în stilul lui Wednesday, pentru petrecerea de Revelion. Serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton, a devenit una dintre producțiile preferate ale publicului. Meritul pentru succesul producției îl poartă și Jenna Ortega, actrița din rolul principal, care dat tonul unui nou trend, datorită look-ului atipic. Rețelele de socializare au fost invadate de tutoriale, care demonstrează cum se poate obține un machiaj în stilul lui Wednesday Addams, așa cum este reprezentat personajul în serialul de pe Netflix. Iată cum ai putea adapta acest look, pentru petrecerea din seara de Revelion.

snapinsta.app_1080_318005050_151647810946500_909864784953209306_nsnapinsta.app_1080_318005050_151647810946500_909864784953209306_n

Cum să te machiezi în stilul lui Wednesday, pentru petrecerea de Revelion

Datorită serialului Wednesday, în regia lui Tim Burton, actrița Jenna Ortega a devenit una dintre cele mai populare vedete ale momentului. Stilul vestimentar și machiajul pe care le-a adoptat în producția de succes au dat trendul unei noi mode. Una dintre influencerițele din zona de beauty, makeup artistul Stephanie Stokkvik, a refăcut machiajul purtat de Jenna Ortega în celebrul serial de pe Netflix. Rezultatul a fost unul impresionant, fiind o variantă foarte potrivită și pentru petrecerea de Revelion.

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța' din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja'

Citește și: Cine sunt actorii care joacă în serialul Wednesday, de pe Netflix.George Burcea este faimosul Lurch

Produsele care stau la baza machiajului în stil Wednesday Addams este anticearcănul, fondul de ten, dermatograful și un ruj roșu-bordeaux. Stephanie a folosit un fond de ten de culoare puțin mai deschisă decât culoarea naturală pielii ei, pentru a conferi acel aspect palid pentru care Wednesday este atât de cunoscută. Tu poți opta pentru fondul de ten pe care îl folosești în mod normal și poți adăuga puțină pudră cu sclipici, pentru un efect ceva mai spectaculos. Anticearcănul te va ajuta să estompezi semnele de oboseală acumulate de-a lungul anului și să ai un look cât mai fresh.

Iată cum îți machiezi ochii și buzele asemenea lui Wednesday

Conturează-ți ochii cu ajutorul tușulu, pentru a accentua cât mai bine privirea. Este recomandat ca pe interiorul pleoapei inferioare să folosești un eyeliner de culoare albă, pentru ca ochii să pară mai mari. Pe pleoapa superioară aplică un fard de culoare gri sau maro, pentru a scoate în evidență această zonă.

Citește și: Cine a fost Mița Biciclista. Se spune că Regele Ferdinand i-a dăruit celebra casă din Piața Amzei

Citește și: Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Iris și-a petrecut prima aniversare fără tatăl ei

Nu uita să creezi pistruii, întocmai cum are și Wednesday Addams în serial. Folosește un tuș pentru ochi și aplică puncte cât mai mici în în zona pomeților. Lasă să se usuce cîteva minute. Una dintre piesele de rezistență ale acestui machiaj în stil Wednesday Addams este rujul de culoare vișiniu închis, care va pune în valoare întregul look.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton