Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor, cu fața umflată, din cauza unei alergii: "I s-au administrat perfuzii"

 Radulescu Ruxandra
.

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor, cu fața umflată, din cauza unei alergii. Sărbătorile nu prea i-au priit Biancăi Drăgușanu, întrucât vedeta a avut nevoie urgent de îngrijire medicală din cauza unei reacții alergice. Fosta asistentă TV este de obicei foarte atentă la alimentație, deoarece vrea să-și mențină silueta, dar de sărbători a decis să guste și ea din mâncărurile tradiționale. Acest răsfăț culinar a costat-o scump pe Bianca Drăgușanu care a ajuns pe mâinile medicilor, cu fața umflată, în urma unei reacții alergice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor, cu fața umflată, din cauza unei alergii. BIanca Drăgușanu este recunoscută pentru stilul ei de viață sănătos, de la care nu se abate aproape deloc. Vedeta are mereu grijă să mănânce alimente cu puține grăsimi și se duce periodic la sala de sport, pentru a-și menține silueta. Bianca a decis totuși să facă o excepție de sărbători, în ceea ce privește alimentația. Vedeta s-a răsfățat cu câteva preparate culinare tradiționale, însă acest gest a avut consecințe grave pentru organism. Biancăi Drăgușanu i s-a umflat fața din cauza unei alergii și a avut nevoie urgent de îngrijire medicală.

bianca-dragusanu-1024×610-1bianca-dragusanu-1024×610-1

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor cu fața umflată, din cauza unei alergii

Bianca Drăgușanu a avut parte de ghinion, chiar de sărbători. De această dată nu este vorba despre o dramă amoroasă cu iubitul ei Gabi Bădălău, ci despre o problemă medicală. Vedeta a petrecut sărbătorile alături de fiica ei și de familie, așa că a decis să renunțe la dieta strictă pe care o urmează de obicei și să se răsfețe cu câteva preparate culinare tradiționale. Din nefericire, mâncarea nu i-a priit deloc Biancăi, care a suferit o reacție alergică destul de agresivă. Fața i s-a umflat și a avut nevoie de îngrijire medicală de specialitate. Vedetei i s-au administrat de îndată perfuzii în cadrul unei clinici.

Citește și: Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu: „Refuz să mă las înduplecat…'

Citește și:Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația:„Îmi cerea să mint copiii’

Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare. A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată', potrivit surselor citate de click.ro.

La ce aliment nu ar putea renunța niciodată Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu știe să atragă mereu atenția și este considerată o vedetă controversată, în special din cauza dramelor sentimentale din viața ei. Drăgușanu a primit oferta de a participa la Survivor, producătorii fiind conștienți că telespectatorii ar vrea să o vadă pe „blonda supremă” a showbiz-ului autohton cum se descurcă în mijlocul junglei, lipsită de confortul cu care este obișnuită. Se pare că vedeta a refuzat oferta deoarece nu a fost de acord cu o anumită condiție. Bianca a declarat că nu ar putea renunța niciodată la cafea, o băutură care îi este benefică deoarece are tensiunea scăzută.

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp’ / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Anca Pandrea, gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Ce face de Sărbători, la mormântul lui:„Îi punem și lui tacâmuri la masă, ca și când este aici’ / EXCLUSIV

„Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază', a declarat Bianca Drăgușanu pentru spectacola.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton