Lui Marcel Pavel i s-a schimbat viața total după COVID-19! Ce i-au spus medicii să facă zilnic

 Oana Pantazi
.

După ce a câștigat lupta cu cel mai perfid virus, Viața lui Marcel Pavel s-a schimbat total. Artistul nu iese din cuvântul medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel nu este singura vedetă din showbizul autohton care s-a îmbolnăvit de COVID, însă, cu siguranță, artistul în vârstă de 60 de ani a fost cel mai grav… Iar asta și din cauza dublei pneumonii cu care s-a luptat pe fondul coronavirusului.

„Nu mai am voie să alerg”

Acum, artistul este într-o formă de zile mari și se află din alături de colegii săi de la Te cunosc de undeva! Totuși, pentru Marcel Pavel lucrurile nu mai stau la fel după ce s-a vindecat de COVID. Medicii i-au sugerat să facă exerciții și mișcare în aer liber, pentru a se recupera mai repede.

„Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții. Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară', a spus Marcel Pavel la emisiunea 'Showbiz Report'.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

109581853_3126803637376243_21978874496490149_o_1109581853_3126803637376243_21978874496490149_o_1

A trecut prin momente de coșmar

Cântăreţul cu voce de aur a continuat tratamentul medicamentos şi după externarea din spital. A făcut 45 de injecţii anticoagulante în spital şi a mai avut de făcut alte 30, după ce a revenit acasă. Marcel a trecut prin zile de coşmar, după ce s-a îmbolnăvit la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva’ (Antena 1), declaraţiile lui fiind terifiante:

„Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc’, a spus Marcel Pavel, la „Sinteza Zilei’ (Antena 3).

S-a temut cel mai tare să nu ajungă la Terapie Intensivă, de unde nu mulţi au mai ieşit pe picioarele lor: ‘Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plămân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. Am fost la un pas de moarte, dar doctoriţa mi-a spus toate acestea de-abia după ce m-am întremat‘, a mai adăugat acesta. 

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton