Lucian Becali va deveni tată. Soția lui e însărcinată în 5 luni

 Oana Pantazi
.

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali, va devenit tată în curând, soția lui, Iulia Florescu, urmând să aducă pe lume, peste 4 luni, primul copil al cuplului. Iată care sunt primele declarații ale omului de afaceri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vestea că Lucian Becali (43) va deveni tată nu a luat prin surprindere multă lume, dat fiind că, de când s-a căsătorit cu Iulia Florescu, omul de afaceri a devenit un adevărat familist. Lucian și Iulia s-au căsătorit anul trecut, după 5 ani de relație, iar soția omului de afaceri urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului în această toamnă.

Lucian-Becali-va-deveni-tata-Lucian-Becali-va-deveni-tata-

Lucian Becali va deveni tată peste 4 luni

Lucian Becali, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera, a fost un rebel, iar viața lui a ținut nu o dată prima pagină a presei tabloide. Iulia Florescu, cea care cu un an în urmă i-a devenit soție, l-a cumințit pe craiul de Dorobanți, iar acum Lucian Becali urmează să devină tată, Iulia fiind însărcinată în 5 luni.

,,Da, este mare bucurie în familia Becali. Lucian va deveni tată la toamnă. Iulia este însărcinată în cinci luni și va naște o fetiță. Lucian e fericit, iar de Gigi nu mai spun! În sfârșit, s-a așezat și el la casa lui. Să dea Domnul să mai facă vreo trei copii, să ducă numele Becali mai departe”, anunța click.ro, citând surse din proximitatea cuplului.

Citește și: Adelina Pestrițu a câștigat 19.000 de lei din procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o. Ce a făcut cu banii, în plină pandemie de coronavirus: „Suferința mea s-a transformat în bucurie!”

Citește și: Drama neștiută a lui Gigi Becali. Tragedia care l-a apropiat de Dumnezeu: „Ea a murit pentru că s-a sacrificat pentru copii!'

Citește și: Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: „Mă bucur să iau această decizie”

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor: „Mi-aș fi dorit să ajung în finală”

Devenit mult mai discret în ceea ce privește viața personală după ce s-a căsătorit, Lucian Becali nu a confirmat, dar nici nu a infirmat vestea că va deveni tată în curând.

'Prefer să nu dau prea multe detalii. Dacă soția mea ar fi însărcinată vă spun că aș fi bucuros', a spus omul de afaceri pentru FANATIK.

'Prefer să fiu low-profile. Ce sunt eu, Bianca Drăgușanu cu Bădălău? Prefer să fiu mai discret, e mai bine așa. Ce să zic? Eu sunt de domeniul trecutului…', a mai spus Lucian Becali pentru sursa citată.

Cum și-a cerut nepotul lui Gigi Becali iubita de soție

Anul trecut, pe 26 august, Lucian Becali a renunțat la burlăcie și i-a zis „Da' iubitei sale, Iulia. Lucian Becali și Iulia erau împreună de mai bine de patru ani, iar cererea în căsătorie a avut loc la începutul anului trecut, în timpul unei vacanțe exotice. Ulterior, la finalul lui ianuarie 2021 a avut loc petrecerea de logodnă, sub forma unei mese mari în familie.

Gigi Becali a prevestit nunta lui Lucian cu Iulia de când i-a văzut prima dată împreună la nunta fiicei sale, Theodora, în 2019. De fapt, mai în glumă, mai în serios, Gigi l-a obligat pe nepotul său să se grăbească și i-a spus de față cu toți cei 700 de invitați de la nuntă să se pună în genunchi și să-și ceară iubita de soție.

Astfel, în aplauzele nuntasilor, ușor stânjenit, Lucian Becali și-a călcat pe orgoliu și a executat ordinele unchiului său. Acesta s-a pus în genunchi și a cerut-o de soție pe Iulia.

Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, a spus atunci Gigi Becali.

Și iată că nu numai că cei doi s-au căsătorit, dar Lucian Becali va deveni tată în această toamnă, peste doar 4 luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton