Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, după ce a rămas însărcinată: ”Am stat doar în pat”

 Cruceru Cristina
.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, după ce a rămas însărcinată! Prezentatoarea de televiziune trăiește cele mai frumoase momente de când a deveni, pentru prima dată, mămică. Iubita lui Smiley nu a avut parte doar de momente frumoase, ci de și câteva clipe tensionate. Abia acum s-a aflat prin ce a trecut Gina Pistol, după ce a aflat că este însărcinată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă. Cei doi au împreună o fetiță minunată, pe Josephine, de dragul căreia se topesc. Prezentatoarea de televiziune are parte de cele mai frumoase momente, de când a venit pe lume copilul ei. Aceasta încearcă să se bucure de fiecare moment, alături de micuța ei și de Smiley.

Gina-Pistol-4Gina-Pistol-4

Vedeta nu a avut parte doar de momente frumoase, ci și de câteva clipe tensionate. Asta s-a întâmplat, după ce a aflat că este însărcinată pentru prima dată. Din fericire, Smiley i-a fost aproape la orice pas, pe perioada sarcinii, și a avut grijă să-i fie bine iubitei lui.

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe: Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist'/ EXCLUSIV

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine: „Am plâns amândoi în camera ei'

Citește și: Rei, discuție tensionată cu ispita Florin, la Insula Iubirii: „M-a jignit fără să mă știe”

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022. Cum arată regulamentul

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, după ce a rămas însărcinată

Lucrurile nu au fost tocmai roz pentru Gina Pistol, după ce a aflat că este însărcinată. Medicii i-au recomandat să stea în pat, să se odihnească, pentru ca sarcina să nu aibă de suferit. Prezentatoarea TV a povestit, de nenumărate ori, că nu i s-au dat prea multe șanse să rămână însărcinată. Iată că minunea s-a produs, căci Gina a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Totuși, vedeta a avut parte de clipe de panică, fiind nevoită să stea o bună perioadă la pat, pe perioada sarcinii.

„În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem.  (…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse sa rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea sa cred ca sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult', a spus Gina Pistol, la PRO FM.

Ce spune Smiley despre clipele prin care a trecut Gina

Smiley a vorbit despre momentele complicate prin care a trecut partenera lui de viață, după ce a aflat că este însărcinată. „Sarcina Ginei si copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul si toată povestea asta si am tratat fiecare moment si cu bune si cu rele fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie', a mai spus Smiley. 

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton