Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei: "Informația a fost scoasă din context..."

 Raiciu Adriana
.

Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei. Declarațiile halucinante făcute de George Buhnici despre femei au stârnit un val de reacții în mediul online, iar mulți au fost cei care l-au criticat pe fostul prezentator de la Pro TV. La puțin timp după, Lorena Buhnici, soția acestuia, a avut și ea o primă reacție. Iată ce a scris pe contul său de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În timp ce se afla la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. Ulterior, un val de reacții negative au apărut în mediul online, iar mulți au fost cei care l-au criticat pe cunoscutul jurnalist pentru declarațiile făcute.

buhnici-lorenabuhnici-lorena

Ulterior, fosta vedetă de la Pro TV a încercat să-și spele păcatele și să-și motiveze răspunsul, printr-un mesaj postat pe blogul său. După ce și-a luat apărarea în fața tuturor, a venit și rândul soției sale să posteze prima reacție în ceea ce privește subiectul mult discutat. Iată ce mesaj a postat pe contul său de socializare!

Citește și: Cum arată vila smart în care locuiește George Buhnici.Se află în TOP 10 case sustenabile din lume

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:'Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi'

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …’

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu, la 55 de ani:„Nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale’

Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei

Ei bine, din mesajul postat de Lorena Buhnici, soția lui George Buhnici, reiese faptul că este în totalitate de acord cu declarațiile făcut de acesta. Ba chiar mai mult, a ținut să precizeze că informația a fost scoasă din context, dar și faptul că vloggerul a abordat un subiect des dezbătut în țara noastră, obezitatea, de care și medicii vorbesc.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea' unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte', a scris Lorena Buhnici pe Instagram, în apărarea soțului său.

În urmă cu puțin timp, George Buhnici a șocat pe toată lumea, după ce a făcut o serie de declarații halucinante despre femei. Și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor.

‘Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală’, a spus Buhnici la Antena Stars.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton