3 piese de decor ca să îți faci casa mai primitoare

 advertising.ringier
.

Dacă casa ta este locul preferat de întâlnire al grupului atunci nu ar fi o idee rea să îți faci camera de zi un pic mai primitoare. Așa că ne-am gândit să îți prezentăm 3 piese de decor care ar adăuga un plus de confort casei tale. Indiferent dacă organizezi o seară de film sau doar te relaxezi cu familia sau prietenii, acestea sunt ideale pentru a vă îmbunătăți spațiul.

Pernele de podea 

Pernele de podea pot trezi cu adevărat o cameră. Acestea oferă locuri suplimentare extraordinare, adaugă culoare și textură podelei și aduc un nou nivel de confort spațiilor mari și mici. Cu cât mai multe perne de podea, cu atât mai bine! spunem noi si cu siguranță unele dintre cele mai bune amintiri vor implica prietenii adunați, toți confortabili în jurul mesei de cafea, unii pe canapea și alții pe pernele de podea.

Când alegeți pernele de podea, nu vă faceți griji pentru a obține un set potrivit. Pentru a crea un spațiu confortabil de recomandat este să folosiți o variație de perne de podea pline de culoare dar și perne în nuanțe neutre. Noi am descoperit colecția de perne de podea din magazinul Mango and Bloom și ne-am îndrăgostit pur și simplu de pernele marocane din lână în culori naturale dar și de selecția de perne de podea vintage care sunt realizate din covoare autentice marocane.

Pufuri autentice marocane

O altă opțiune foarte bună pentru a îți face casa mai primitoare este puful din piele autentic marocan. Acestea sunt piese de decor fermecătoare și foarte practice. Este ușor de remarcat de ce stilul boem a adoptat cu ușurință aceasta piesă superbă de mobilier, adăugând caracter autentic oricărei camere. 

Create de artizani din Maroc prin metode tradiționale vechi aceste pufuri din piele au o formă simplă dar pot veni cu modelele îndrăznețe oferindu-le un farmec aparte. Folosiți-le ca piese de accent sau grupați-le în camera de zi împreună cu pernele de podea pentru un plus de confort.

Blănuri naturale

Blănurile de oaie naturale pot părea un accesoriu de iarnă, dar pot și ar trebui folosite în toate anotimpurile. Asta pentru că blana de oaie este izolator natural, vă poate ajuta să reglați temperatura corpului, împiedicându-vă să vă supraîncălziți sau să transpirați. Blana de oaie vă va menține cald iarna și răcoros vara.
Foarte versatile, blănurile de oaie vor oferi confort oriunde vor fi așezate. Pe podea, pe fotoliu sau pe băncuța de luat masa, blana de oaie va înmuia suprafețele dure și va face locul mult mai confortabil.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton