Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express: „N-aș da nimic înapoi”

 Miniosu Alexandra
.

Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express. Fanii lor au aflat vestea în ediția difuzată aseară pe micile ecrane. Cei doi au participat, alături de alte două echipe, la cursa pentru ultima șansă, însă ei au ajuns pe ultimul loc. Irina Fodor a susținut că aceștia au refuzat să facă multe probe pe drum. Cu toate astea, fostul concurent a transmis că nu ar da nimic înapoi și a mulțumit pentru această experiență unică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express în ediția difuzată aseară la televizor. Telespectatorii i-au putut urmări astfel pentru ultima oară în competiție. Deși pe parcursul emisiunii au demonstrat că sunt puternici, câștigând la un moment dat și imunitatea, la cursa pentru ultima șansă au ajuns pe ultimul loc.

zaazaa

Lorelei Bratu și Zarug au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express, sezonul 4. Firea lor deschisă a fost apreciată până și de adversarii lor din concurs, astfel că au câștigat popularitatea la o probă. În ediția difuzată ieri, ei, alături de alte două echipe, au ajuns la cursa pentru ultima șansă. Aceștia s-au clasat pe ultimul loc, din nefericire pentru susținătorii lor.

Citește și: Francesco de la Asia Express, nervos când a văzut ce i-a făcut Zarug:”L-aș fi omorât”

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Cosmin Natanticu la Asia Express:”Du-te dracu de nebun”

Citește și: Fiul Ancăi Parghel, mărturisiri dureroase la 13 ani de la moartea mamei sale:„Îmi dă putere, de acolo, din Cer'

Citește și: Câte operații estetice are Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!:„Oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale'/ EXCLUSIV

Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express

Etapa cu numărul cinci de la Asia Express difuzată aseară a fost ultima care s-a jucat în Turcia. Concurenții urmează să ajungă pe alt teritoriu, în Georgia, veste ce i-a bucurat pe toți. Ieri s-a ținut și cursa pentru ultima șansă. Echipele formate din Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Lorelei Bratu și Zarug au fost nominalizați. Stresul a fost mare, știind încă din prima că nestemata din cufăr este roșie și riscă eliminarea.

Concurenții aflați în cursa pentru ultima șansă au avut de îndeplinit probe care mai de care mai grele. Prima echipă care s-a întors la Irina Fodor a fost formată din Lidia Buble și Estera, urmată de cea formată din Patrizia Paglieri și Francesco. Ambele s-au salvat de la eliminare, cu excepția echipei compuse din Lorelei Bratu și Zarug.

Irina Fodor: „Au refuzat să facă multe probe'

La ultma probă, Zarug de la Asia Express a cedat și a cerut plicul. Astfel, el și Lorelei Bratu nu au mai îndeplinit sarcina până la capăt. Au ajuns la punctul de întâlnire după ce toată lumea plecase deja, așteptându-i doar ghiozdanele lor. Irina Fodor a spus că nu crede că cei doi vor veni, pentru că nu s-ar grăbi să ajungă la restul concurenților. Totodată, ea a susținut că echipa lor ar fi refuzat să facă mai multe probe pe drum.

„Numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele.

Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Niciodată', a spus Irina Fodor despre Lorelei Bratu și Zarug, la Asia Express, de pe Antena 1.

Zarug, după ce a fost eliminat de la Asia Express: „N-aș da nimic înapoi'

După ce a fost eliminat de la Asia Express alături de Lorelei Bratu, Zarug a spus că nu ar da nimic înapoi. A mulțumit pentru această experiență inedită și a declarat că nu regretă că a decis să participe, în ciuda fricilor lui.

A fost exact ce promitea. Ideea nu e că eu nu pot duce experiența aceasta Asia Express, ideea este că una este să o duci și alta este să faci performanță din ea. N-am să mai trăiesc niciodată așa ceva.

N-aș da nimic înapoi. Mulțumesc, Asia Express! Nu regret nicio secundă faptul că am decis într-un final în ciuda tuturor fricilor mele să vin aici și să le explorez și să la înving', a transmis Zarug, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton