Cele mai frumoase pijamale pentru copii de până în 6 ani le găsești la BEBE KIKI

 advertising.ringier
.

Odată cu venirea sezonului rece, suntem siguri că ai început să completezi garderoba copilului tău. Cei mici cresc foarte repede, mai ales până în jurul vârstei de 6 ani, când s-ar putea să observi că articole vestimentare cumpărate în urmă cu jumătate de an, deja sunt mici. Nu trebuie să uiți nici de pijamale copii. În sezonul rece, trebuie să fie călduroase și confortabile, iar dacă nu știi de unde să alegi, îți recomandăm site-ul Bebekiki.ro. În continuare, îți vom prezenta cele mai frumoase pijamale pe care le poți comanda pentru copii începând cu 1 an și până la vârsta de 6 ani.

  1. PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM BLEU-BLEUMARIN DINO

Sunt perfecte pentru copiii care adoră dinozaurii, datorită imprimeului atractiv. Pijamalele sunt realizate din 100% bumbac, materialul fiind lejer, dar în același timp călduros, ideal pentru sezonul rece. Per total, pijamaua este confortabilă, va permite un somn odihnitor și este foarte ușor de întreținut. Atât pantalonii, dar și bluza prezintă manșete pentru a fi mai ușor de purtat.

  1. PIJAMALE COPII URSULEȚI MARO

O pijama ce se potrivește atât pentru fetițe, dar și pentru băieței. Este ideală începând cu vârsta de 2 ani, iar mărimile sunt disponibile până la vârsta de 5-6 ani. Cel mai bine este să consulți tabelul cu mărimi și să stabilești care este cea potrivită copilului tău. Pijamaua este confecționată în România, este realizată din 100% bumbac, fiind lejeră și ușoară. Este compusă din pantaloni și bluză cu mânecă lungă și are un imprimeu adorabil.

  1. PIJAMALE COPII BUMBAC FETITE COLORATE

Orice fetiță ar fi încântată să poarte această pijama cu un imprimeu superb, colorat și care îndeamnă la visare. Aceste pijamale sunt realizate din 100% bumbac, sunt produse în România și sunt perfecte pentru sezonul toamnă – primăvară. Atât bluza, dar și pantalonii au elastic pentru a fi mai ușor de purtat și pentru a ține de cald. Aceste pijamale se potrivesc fetițelor de 2-3 ani și celor de 4-5 ani.

  1. PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM ROZ CYCLAME PISICUȚĂ

O pijama superbă, realizată din 100% bumbac, care asigură un somn dulce și liniștit. Pijamaua este confecționată astfel încât să fie lejeră și ușoară, dar în același timp să fie și călduroasă, pentru a face față sezonului răcoros. Imprimeul este unul superb, pe care copilul tău îl va adora. Atât pantalonii, dar și bluza sunt lungi. Pijamaua este disponibilă în mărimi începând cu vârsta de 1 an și până la 5 ani.

  1. PIJAMALE COPII BUMBAC PREMIUM ROZ IEPURAS INIMIOARE

Ultima pe listă este această pijama premium, cu un imprimeu adorabil cu inimioare și iepuraș. Este potrivită copiilor începând cu vârsta de 1 an și până la 6 ani. Pe pagina vei mărimile explicate, astfel încât să știi exact ce să alegi. Pijamaua este realizată din bumbac premium. De menționat faptul că mărimile pentru 2-3 ani și 3-4 ani se închid în zona gâtului cu nasturi.

Dacă ți-au plăcut aceste pijamale, îți sugerăm să intri pe site-ul Bebekiki.ro să le comanzi și de ce nu, să vezi și alte modele.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton