Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr, colegi la Antena 1. Cei doi artiști, în juriu la Next Star

 Lixandru Livia
.

Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr. Ar putea fi colegi de trust, din această toamnă. Astfel că, după o perioadă în care nu a mai fost implicată în niciun proiect tv, interpreta ar putea semna pentru una dintre cele mai importante emisiuni de divertisment, la Antena 1.

80348653_10157078245814107_7043427803420688384_o80348653_10157078245814107_7043427803420688384_o

Dacă Ștefan este deja figură emblematică pentru Antena 1, se pare că postul și-o dorește în grilă și pe Loredana. Înlocuită la Vocea României', unde sezoane bune a ocupat scaunul de jurat, Loredana Groza a bifat la începutul anului trecut o altă emisiune cu tematică muzicală, respectiv show-ul Cântă acum cu mine' din juriul căruia au făcut parte 100 de artiști.

Deși audiențele nu au fost tocmai de neglijat, emisiunea de la PRO TV nu și-a mai găsit locul în grilă, iar Loredana s-a ocupat strict de cariera muzicală, în ultimele luni.

Dar asta nu înseamnă că nu se gândește serios să revină pe micul ecran, ceea ce ar fi un câștig în special pentru telespectatori. Și se pare că sunt șanse mari să o revedem pe diva absolută a muzicii românești, dar nu la PRO TV, așa cum am fi crezut, ci… la postul concurent, Antena 1.

Și nu în orice companie, ci într-una selectă, cel mai probabil alături de Ștefan Bănică jr. Astfel, potrivit surselor noastre, cântăreața se află în discuții pentru un proiect muzical, în care protagoniști sunt copiii:

Loredana negociază pentru juriul Next Star. Și ea, și Ștefan Bănică jr. Amândoi sunt în cărți pentru emisiune. Rămâne de văzut dacă se vor înțelege, la negocieri, și dacă vor bate palma', au declarat surse din interiorul postului TV, pentru Libertatea.

Ștefan Bănică jr a fost pentru mulți ani vedeta Antenei 1, el având rolul de jurat la X Factor'. Cu siguranță că mai-marii postului Antena 1 ar trage lozul câștigător dacă ar reuși să-i aducă pe Loredana și pe Ștefan împreună, cei doi fiind, cu siguranță, un cuplu imbatabil.

Ambii talentați, charismatici și cu experiență bogată într-ale show-urilor de talente. Next Star' este una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1, care înregistrează audiențe foarte bune. La cârma ei este de ani buni Dan Negru, care a rămas fidel postului TV și care a acceptat doar emisiuni în care a crezut și pe care le-a considerat de succes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton