Caroline Flack, prezentatoarea emisiunii ”Insula iubirii” din Anglia, s-a sinucis. Vedeta ar fi avut o idilă cu Prințul Harry

 Stamen Diana
.

Caroline Flack, prezentatoarea emisiunii 'Insula iubirii' din Anglia, s-a sinucis. Vestea a venit ca un trăsnet pentru cei care o îndrăgeau. Caroline Flack a fost găsită fără viață în apartamentul său.

Caroline Flack avea 40 de ani, iar familia a avut un șoc când a găsit-o fără viață în apartamentul său din Londra. Avocatul familiei vedetei a confirmat moartea acesteia.

'Confirmăm că a trecut în neființă Caroline Flack pe data de 15 februarie. Membrii familiei vă roagă să le respectați intimitatea în aceste momente dificile', spune reprezentantul legal.

Caroline Flack s-a sinucis și a fost găsită fără viață sâmbătă în locuința sa. Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii Insula iubirii din Marea Britanie începând cu anul 2015 și până în decembrie anul trecut. Caroline Flack a fost și coprezentatoarea emisiunii X Factor din Anglia.

În presă au apărut zvonuri că vedeta ar fi avut o relație cu Prințul Harry, însă niciunul nu a confirmat idila. În urmă cu câteva luni, Caroline Flack a fost pusă sub acuzare, după ce și-ar fi lovit fostul iubit. Vedeta a fost arestată, iar imediat a fost înlocuită în show-ul pe care îl prezenta. Caroline Flack a fost eliberată pe cauțiune, iar în luna martie urma să aibă loc procesul.

FOTO: Hepta, Instagram

Caroline-Flack-s-a-sinucisCaroline-Flack-s-a-sinucis
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton