Loredana Chivu o dă în judecată pe Doinița Oancea, după ce a fost jignită la TV: "O să rezolv în instanță"

 Raiciu Adriana
.

Loredana Chivu a fost extrem de deranjată de ceea ce a spus Doinița Oancea la o emisiunea de televiziune. Astfel, blondina își dorește să o dea în judecată pe actriță și promite că revine cu detalii despre proces. Iată ce spune vedeta despre scandalul momentului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Doinița Oancea și Loredana Chivu a pornit după ce actrița a spus că fosta asistentă de televiziune ar fi cea mai neîngrijită persoană publică din showbiz. Ba chiar mai mult, a mai adăugat faptul că ea nu o consideră vedetă.

250808087_567989697808885_7661848329342895135_n250808087_567989697808885_7661848329342895135_n

Ei bine, Loredana Chivu nu a putut să treacă atât de ușor peste aceste vorbe, așa că a decis să o dea în judecată pe actriță.

Citește și: Loredana Chivu l-a dat în judecată pe esteticianul care i-a distrus posteriorul: „Le-am cerut daune de 300.000 de euro

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Citește și: Maria Ciobanu a fost la mormântul lui Ion Dolănescu, după ce s-au dușmănit 30 de ani:„Se ferește să…’

Citește și: Anamaria Prodan a primit o propunere fabuloasă în Dubai.Ce legătură are cu Fundația lui Michelle Obama

Loredana Chivu o dă în judecată pe Doinița Oancea

În urmă cu doar o zi, Doinița Oancea a fost invitată la Teo Show, unde a participat la un joc. Mai exact, actrița a fost nevoit să răspundă la o întrebare destul de grea: Cine crede că este cea mai neîngrijită vedetă din showbiz.

După ce s-a gândit câteva secunde și a sperat că acest răspuns nu a supărat pe nimeni, vedeta a dat un răspuns- Loredana Chivu. Aceasta a spus că a văzut-o, la un moment dat, într-un mall și a rămas surprinsă.

Însă, la auzul acestor vorbe, fosta asistentă de televiziune nu a reacționat deloc bine. Este decisă să rezolve totul în instanță.

O să rezolv totul în instanță. Atunci sunt sigură că fiecare o să fie foarte atent la ceea ce scoate pe gură și o să gândească de două ori înainte să denigreze o persoană pe care nu o cunoaște. Am ajuns să nu mai avem rușine și bun simț și să punem la pământ orice om pentru propiul folos. Promit că revin cu toate detaliile, dar asta după proces', a spus Loredana Chivu pe Instagram.

„Nu am vorbit urât public despre nimeni”

Pe contul său de socializare, vedeta a mai spus că nu a jignit public pe nimeni niciodată și că nu i se pare normal acest lucru.

În continuare, Loredana a spus că nu-și dorește să arunce cu noroi în Doinița și că va rezolva totul pe cale legală.

„Niciodată în viața mea nu am vorbit urât public despre nimeni … indiferent de bani și provocări. Cine mă urmărește mă cunoaște, poate confirma … nu o să încep de acum! Știu că asta se dorește, dar eu am caracter ceea ce nu pot spune de alte persoane.

Nu o să jignesc pe și nu o să răspund jignirilor care mi s-au adus astăzi într-o emisiune care se pretinde a fi cizelată, jigniri spuse de o altă domnișoară pe care nici nu vreau să o pomenesc, căci asta caută, atenție. Nu am cum să mă scuz în fața la așa ceva pentru că nu eu sunt cea care m-am umilit aruncând cu noroc în altă femeie doar ca să par eu cineva… ', a mai spus Loredana Chivu.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton