Cât costă cămașa de la Asia Express pe care Lidia Buble a luat-o acasă

 Sutiu Theodora
.

Câți bani valorează cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express. Vedeta a trăit una dintre cele mai intense experiențe din viața ei pe Drumul Împăraților. În urma aventurii de neuitat desfășurată în patru țări diferite, artista s-a ales cu multe amintiri plăcute, din punct de vedere al aventurii, dar și material.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a participat la Asia Express cu sora ei, Estera. După terminarea competiției, Lidia Buble s-a întors cu sacul prin de amintiri, dar și cu o cămașa pe care a găsit-o într-o grămadă de haine în timpul emisinii de la Antena 1. Mai mult decât valoare sentimentală, obiectul vestimentar costă și foarte mulți bani.

lidia-1lidia-1

Câți bani valorează cămașa pe care a păstrat-o Lidia Buble de la Asia Express

Deși atunci când a găsit-o, proprietarul cămășii nu a vrut să i-o dea, Lidia a insistat foarte mult și, până la urmă a plecat cu ea pe Drumul Împăraților. Apoi, fără să stea pe gânduri, a luat-o acasă.

Sunt o soție bună. Ai să vezi. Ești foarte entuziasmat, nu?', i-a spus artista localnicului din Georgia căruia i-a călcat hainele.

Lidia Buble le-a arătat celor care o urmăresc în social media că păstrează la loc de cinste cămașa, chiar în propriul dulap de acasă. Ea lasă de înțeles că s-a atașat de cămașa, care valorează aproximativ 3.000 de euro și la care nu va renunța prea curând, potrivit fanatik.ro.

În cazul în care credeați că nu mai am cămașa, ei bine, ia uitați-o! Am plecat cu cămașa omului din Asia Express. Hai că m-am întors bine. E la loc de cinste în dulapul meu', a spus concurenta de la Asia Express la InstaStory.

Citește și: De ce a plâns Lidia Buble la Asia Express

Citește și: De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă

Citește și: Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică

Câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express

Lidia Buble s-a îngrășat câteva kilograme la Asia Express, lucru dovedit de cântar. În timpul unei probe, cântăreața și sora ei, Estera, s-au cântărit, iar cea dintâi a avut un real șoc.

Artistei nu i-a venit când a văzut cifrele indicate. A spus că era mai slabă atunci când a ajuns în Turcia, însă pe parcurs, după ce le-a cerut de mâncare oamenilor, a pus câteva kilograme-n plus.

„Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu’, a spus Lidia Buble la Asia Express.

Artista are o relație actorul Harlys Becerra

Lidia Buble trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista participă la emisiunea de la Antena1, are parte de o carieră de succes și iubește din nou, după despărțirea de Răzvan Simion.

Cântăreața este într-o relație cu actorul Harlys Becerra, un cunoscut star de pe Netflix, care a reușit să-i ajungă imediat la inimă. Deși le-a luat o perioadă până când și-au făcut relația publică, aceștia se pare că iubesc foarte mult. Postează fotografii împreună, își lase comentarii romantice, iar iubitul acesteia chiar a venit în România pentru a o vizita.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton