Loredana Chivu a fost diagnosticată cu prediabet: "Se manifestă prin faptul că te îngrași"

 Raiciu Adriana
.

Loredana Chivu a fost diagnosticată cu prediabet. Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Se cunoaște deja faptul că fosta asistentă de TV este o împătimită a operațiilor estetice, așa că vrea să-și facă o nouă intervenție. Iată de ce ajunge din nou pe mâna medicilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu este o figură cunoscută în showbizul românesc. Ea a debutat ca asistentă Tv la emisiunea prezentată de Dan Capatos, unde s-a luptat pentru acest post cu Adelina Pestrițu, pe vremea când era soția lui Liviu Vârciu. Totodată, a fost iubita fotbalistului Alex Necula, dar a fost și animatoare în diverse cluburi și a dansat în mai multe videoclipuri de manele.

lore-3lore-3

Pe lângă cariera de succes, despre Loredana Chivu se cunoaște că este o împătimită a operațiilor estetice și se pare că va ajunge din nou pe mâna medicilor, însă acum din cauza problemelor de sănătate. Iată ce intervenție are de gând să-și facă vedeta de televiziune acum!

Citește și: Loredana Chivu o dă în judecată pe Doinița Oancea, după ce a fost jignită la TV:'O să rezolv în instanță'

Citește și: Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă:„Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor!’

Citește și: Carmen Brumă, afirmație surprinzătoare despre relația cu Mircea Badea: „Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami'

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV: „Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet’

Loredana Chivu a fost diagnosticată cu prediabet

Nu de puține ori a călcat pragul medicului estetician, asta pentru că vrea să arate cât mai bine. Loredana Chivu și-a făcut mai multe operații estetice de-a lungul anilor și nu are de gând să se oprească aici. De curând, în cadrul unui interviu, fosta asistentă Tv a recunoscut că se luptă cu kilogramele în plus și, deși a încercat mai multe diete, nu a dat niciuna rezultate.

Astfel, vedeta apelează din nou la bisturiu și urmează să-și facă o operație de liposucție, întrucât pre-diabetul cu care se confruntă îi dă mari bătăi de cap.

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție, pentru că am suferit, ca să spun așa. Nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar, ca să slăbești, trebuie să ții un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție'a spus Loreana Chivu la Antena Stars.

Vedeta a mai spus că nu s-a uitat niciodată la bani când a venit vorba de vreo operație estetică, ci doar și-a dorit ca rezultatul să arate cât mai bine. Ultima intervenție estetică pe care și-a făcut-o a fost acum doi ani, atuni când a trecut de la implanturi de 800 de ml la unele de 1050 ml, pentru fiecare sân în parte.

Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară. Tot ce mi-am făcut mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită. Nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu, asta mi-am dorit', a mai spus Loredana Chivu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton