Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 18 ani de relație: "Jumătate de viață alături..."

 Raiciu Adriana
.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi soți au împreună doi copii superbi, Vlad și Lia, care le fac viața mult mai frumoasă. Astăzi este o zi specială pentru îndrăgita actriță, întrucât sărbătorește 18 ani de relație cu partenerul ei de viață, iar cu această ocazie a transmis și un mesaj emoționant! Iată ce a scris pe rețelele sociale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Aceasta nu doar că are parte de o carieră de invidiat, ci și de o familie absolut superbă. Ea este căsătorită cu Radu Dragomir, alături de care are și doi copii: Vlad și Lia. Cei doi au făcut pasul cel mare în anul 2012, însă se cunosc de mulți ani, de pe vremea când artista avea doar 18 ani.

dana-rogoz-1dana-rogoz-1

În urmă cu puțin timp, Dana Rogoz și-a anunțat fanii că astăzi, 24 mai, împlinește 18 ani de relație cu Radu. Cu ocazia aniversării, a postat și un mesaj extrem de emoționant, dar și o fotografie cu cei doi copii! Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: De ce nu-și mai duce Dana Rogoz fetița la creșă: „Nu mai suport să mă stresez…

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă…

Citește și: Ileana Stana Ionescu, apariție surprinzătoare la TV, alături de soțul ei.Cum arată actrița, la 85 de ani

Citește și: Dani Oțil, adevărul despre relația dintre el și Anna Lesko:„I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 18 ani de relație

Dana Rogoz este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Ba chiar mai mult, îndrăgita actriță are și un jurnal virtual, în care scrie zilnic. Astăzi, vedeta a scris un mesaj emoționant pe Internet, cu ocazia aniversării a 18 ani de relație.

Ei bine, Dana l-a cunoscut pe Radu Dragomir în urmă cu 18 ani, iar de atunci au început să formeze o relație. Cei doi au acum o căsnicie bine sudată, iar din rodul iubirii lor au apărut doi copii superbi. Prin intermediul mesajului transmis pe contul său de socializare, a ținut să sublinieze faptul că este recunoscătoare pentru toate momentele trăite cu soțul ei și pentru Dana care a devenit alături de acesta. Alături de aceste cuvinte, actrița a postat și o fotografie cu Vlad și Lia, din una dintre vacanțe.

143/365 18 ani de relație. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi', a transmis vedeta.

Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei

Dana Rogoz se declară o femeie cu adevărat fericită și complet îndrăgostită de partenerul ei de viață. Ea și Radu nu doar că formează un cuplu, ci sunt și implicați în proiecte comune. Ba mai mult, ei au evoluat împreună, motiv pentru care lucrurile sunt așa cum actrița și-a imaginat.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate’, a spus ea pe YouTube.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton