Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Medicii i-au pus perfuzii

 Sutiu Theodora
.

Loredana Chivu și-a speriat din nou fanii după ce a ajuns încă o dată de urgență, la spital. Vedeta a publicat mai multe imagini pe Instagram în care apare în secția de triaj. Se pare că problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap blondinei care nu mai are liniște în ultima vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Story-ul publicat pe celebra rețea socializare o arată pe Loredana Chivu cu branula în braț. Deși nu a dat nicio declarație despre ce i s-a întâmplat, vedeta nu a uitat să își anunțe fanii că nu trece prin cele mai bune momente din viața ei.

lore-1lore-1

Cel mai probabil, în viitorul apropiat, atunci când se va simți mai bine, Loredana Chivu va reveni, așa cum o face mereu, cu amănunte despre starea ei de sănătate, dar până atunci fanii trebuie să aștepte vești de la vedetă.

Citește și: Loredana Chivu l-a dat în judecată pe esteticianul care i-a distrus posteriorul: „Le-am cerut daune de 300.000 de euro’

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Loredana Chivu a ajuns și în trecut la spital.

Acum câteva luni, Loredana Chivu vorbea într-un interviu despre faptul că se confruntă cu probleme grave de sănătate. Nu se ştie deocamdată dacă problemele de atunci au legătură cu cele din trecut.

„Totul a început când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. În timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență.

Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea.

M-am simțit foarte singură acolo în spital, pentru că nu te lasă să ai însoțitori, nu te lasă să fie nimeni cu tine și văzându-mă în situația aia, singură, văzând atâta durere în jurul meu, m-am simțit copleșită, am început să plâng.

Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin.

Dacă, doamne ferește, nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiasă să ajungem la operație', spunea Loredana Chivu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Și-a pus cele mai mari implanturi mamare din România

Recent, Loredana Chivu și-a mai făcut câteva operații estetice. A apelat la o nouă operație de implant silicoane, dar și la și la liposucție. 

Recuperarea după ultimele intervenții pare însă extrem de dificilă și vine la pachet cu dureri groaznice. Pe pagina sa de social media, vedeta și-a justificat absența din ultima perioadă  din lumina reflectoarelor prin durerile fizice pe care le-a avut ca urmare a recuperării dificile.

„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav.

Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt’, a spus Loredana Chivu pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton