Loredana Groza s-a fotografiat în poziții de yoga, în costum de baie. La 50 de ani, nu are celulită deloc!

 Lupescu Anca
.

Loredana Groza este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Vedeta este cunoscută pentru stilul ei excentric, iar în ultima vreme a început să înflorească, deși înaintează în vârstă. De data aceasta, Loredana Groza și-a uimit fanii cu ipostaza nemaiîntâlnită în care a apărut pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent întoarsă din vacanța din Tulum, Mexic, unde a fost alături de fiica sa, vedeta a decis să fugă într-o altă locație însorită. Ea se află acum în Maldive, acolo unde face senzații cu silueta ei perfectă, dar nu uită să își încânte și fanii de pe Instagram.

Loredana Groza le-a împărtășit fanilor câteva poziții de yoga, iar printre acestea se numără și una în care vedeta a stat în cap și în mâini. Cântăreața, în vârstă de 50 de ani, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, și-a arătat condiția fizică pe plaja din Maldive.

c3ad1c6d-a0cc-41af-a340-bd0bba66fca0c3ad1c6d-a0cc-41af-a340-bd0bba66fca0

Fotografiile pe care le-a făcut stau mărturie că vedeta are un trup super tonifiat, fără celulită, și că își sfidează vârsta cu mare grație.

Adevărul despre operațiile estetice făcute de Loredana Groza

Chiar dacă aparițiile sale îi fac pe unii dintre fani să comenteze că își photoshopează fotografiile, secretul Loredanei constă într-o viață echilibrată, cu mult sport și un ritual de îngrijire de la care nu se abate.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, a declarat Loredana într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu

Citește și: Andreea Marin a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la iUmor

Citește și: FOTO DE COLECȚIE! Singura copertă pe care o vei vedea vreodată cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu împreună

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Iancu Sterp! Are un nou iubit

De altfel, artista a mai mărturisit că nu se abate de la stilul de viață adoptat nici măcar în vacanță.

„Vorba unui prieten, coregraful Răzvan Mazilu: „Când mi-e mai greu, mă gândesc la tine, Lori, și atunci îmi dau seama că nu îmi mai e greu!. Nu e ușor să fii Lore fuckin dana. (râde) Sigur că am grijă ce mănânc, ce gândesc, pentru că degeaba ții diete dacă bârfești sau faci lucruri negative. Am niște reguli pe care le respect orice ar fi și de la care nu mă abat, nici măcar în vacanță', ne-a mai mărturisit Loredana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton