Lora suferă de o afecțiune pe care nu a știut că o are:  „Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”

 Borcilă Andreea
.

Lora suferă de o afecțiune pe care nu a știut că o are. Îndrăgita cântăreață mereu a apărut în ipostaze care au confirmat faptul că ea are un stil de viață sănătos și face regulat sport. De curând însă artista a descoperit că suferă de o afecțiune despre care nu a știut, iar investigațiile medicale i-au arătat că problema stă chiar în alimentație. Vedeta a povestit cum se simte acum, după ce a făcut câteva modificări în dietă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și, de fiecare dată, aparițiile ei fac furori în mediul online sau în spațiul public. Vedeta are un trup mereu tonifiat și lucrat, ceea ce le-a lăsat impresia fanilor că are un stil de viață echilibrat. 

Lora-7-1Lora-7-1

Chiar dacă vedeta se menține mereu în formă și are grijă ce consumă, Lora a trecut recent printr-o experiență neplăcută. Chiar și atunci când nu mânca, artista simțea că se umflă foarte mult în abdomen, fără să știe care e cauza. Pentru a afla de ce anume i se face rău, Lora a decis să meargă imediat la medic și să afle mai multe despre starea ei de sănătate.

Citește și: Ce regulă respectă Lora și Ionuț Ghenu, în relația lor:”Când ajungem seara acasă…”

Citește și: De ce a amânat Lora, din nou, nunta cu iubitul ei, Ionuț Ghenu:„Nu vreau să mă mărit în…'

Citește și: Teodora Becali este însărcinată a doua oară:”Se naște peste 4-5 luni…”

Citește și: Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice:„Îmi voi îndeplini visul'

Lora suferă de o afecțiune pe care nu a știut că o are

Artista a aflat că suferă de o afecțiune despre care nu a știut nimic până de curând. Lora simțea cum se umflă în stomac, chiar în momentele în care nu mânca nimic. Întâmplarea nefericită a determinat-o pe cântăreață să facă investigații medicale și să afle dacă totul este în regulă cu starea ei de sănătate. Lora s-a dus la doctor, s-a testat și a aflat că are intoleranță la gluten.

„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă dezumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten', a povestit artista într-un interviu pentru Click.ro

Cum se simte Lora acum 

Chiar dacă a trecut prin momente delicate în ultima vreme, mai ales în ceea ce privește sănătatea, Lora urmează sfaturile specialistului și a făcut câteva modificări în alimentația ei. Cântăreața nu mai are voie să consume produse care conțin gluten: „completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit. Mă simt mult mai bine!', a declarat ea pentru sursa citată. 

Cum se menține Lora: „Lumea mă întreabă dacă fac des sport'

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, frumoasa artistă a mărturisit că a trecut prin fel și fel de momente, pentru care a avut puterea să le depășească. Artista este o persoană sensibilă, căreia nu-i este frică să cadă. 

„Cred cu tărie că Dumnezeu a pus o inimă sensibilă în pieptul meu. Dar mi-a dat o minte puternică și un corp la fel! Lumea mă întreabă des dacă fac sport. Dar sportul meu este să mă țin bine pe picioare și să duc, cu verticalitate, tot ceea ce vine. Fie bune, fie rele', a răspuns ea. 

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton