Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică: „Chemam poliția, făceam proces verbal”

 Martin Lorena
.

Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică. Jorge și Alina Laufer au format una dintre cele mai frumoase relații din showbizul românesc. Cei doi au adus pe lume și un copil, o fetiță pe nume Carina. După divorț, se pare că artistul nu a putut să își viziteze fiica atât de des precum și-ar fi dorit. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică. Jorge și Alina Laufer nu au fost în cele mai bune relații după despărțire. Artistul a declarat că au existat mari probleme cu privire la fiica lor, Carina. Acesta nu reușea să o vadă aproape niciodată, lucru care l-a împins să ajungă aproape de punctul în care să sune la poliție.

1-jorge1-jorge

Artistul a vorbit deschis despre problemele care au existat după divorț. Iată declarațiile făcute de acesta!

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:’Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului’

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie’:’M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot’

Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică

Alina Laufer nu l-a lăsat pe Jorge să o vadă pe Carina, propria lui fiică. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Jorge a explicat situația dintre el și Alina, de la începutul divorțului. Se pare că actuala soție a lui Ilan nu își dorea ca fostul ei partener de viață să fie în preajma fiicei lor. Aceasta găsea întotdeauna scuze pentru ca artistul să nu o vadă pe Carina.

„Am intrat în depresie în urma divorțului, pentru că nu puteam să mă întâlnesc cu Carina. Da, mi-a interzis. Vorbeam cu ea seara și îi ziceam „Ok, mâine e sâmbătă și știi că e weekendul meu', ea zicea da, da. La 10 eram în fața porții, sunam la ușă și nu răspundea nimeni, o sunam și zicea „Ahh… Noi ne-am hotărât să plecăm la munte și cu Carina'. S-a întâmplat o dată, de două, de trei ori… Apoi am întrebat avocatul ce să fac. Chemam Poliția, făceam proces verbal… Apoi a înțeles că este nasol și nu a mai făcut', a declarat el pentru sursa menționată.

Jorge, despre plecarea Carinei în America

Acesta a mai povestit despre momentul în care Alina Laufer a hotărât să plece în America alături de fiica sa. Se pare că Jorge a fost ultimul care a aflat și a cărei părere nu a contat atât de mult precum și-ar fi dorit. Acesta a mai punctat faptul că a avut două condiții, odată cu plecarea fiicei sale: să poată vorbi cu ea la telefon și să o viziteze de minim două ori pe an.

„Asta cu plecarea în America a fost foarte interesantă. Ea nu m-a anunțat niciodată pe mine. M-a sunat o dată și m-a ținut 40 de minute la telefon, iar la final mi-a zis că se mută definitiv în America. Eu credeam că facem și noi pace. Acum e bine, dar atunci era foarte nasol. I-am zis că are binecuvântarea mea să plece. Eu am simțit atunci că dacă mă împotrivesc o să înrăutățesc situația. Singura condiție pe care am avut-o a fost să mă lase să vorbesc la telefon cu Carina de câte ori vreau eu și să vin să o vizitez măcar de două ori pe an', a continuat el.

Alina Laufer nu a respectat cerințele

Se pare că cerințele propuse de Jorge nu au fost respctate de Alina Laufer. Aceasta i-a luat telefonul fiicei sale, iar timp de câteva săptămâni Carina nu și-a auzit tatăl.

„Când a ajuns în America, primul lucru pe care l-a făcut a fost să îi ia telefonul Carinei. Nu am putut să vorbesc cu ea săptămâni. Am fost în Miami 6 zile ca să îmi petrec timp cu fiica mea, după 8 luni, iar Alina mi-a zis că la 8 să o aduc acasă. Sunt bărbați în România care nu vor să își vadă copiii, nu îi sună, nu îi interesează. Eu mi-am dorit din tot sufletul să am relația asta cu Carina', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton