Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, replică dură pentru Zanni: "E dovadă clară că minte"

 Laciu Andreea
.

După ce Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că și-ar înșela partenerul de viață cu colegul ei, Cosmin Stanciu, logodnicul dansatoarei a ieșit public să o apere. El pune la îndoială vorbele lui Zanni, considerând că acesta urmează doar o strategie, folosindu-se de minciuni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei, logodnicul Elenei Marin, are toată încrederea în partenera lui. El consideră că lacrimile Faimoasei nu ar fi fost cauzate de faptul că a fost prinsă pe picior greșit, ci de nedreptatea care i s-a făcut din partea lui Zanni.

'În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferința ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată', a declarat Andrei pentru Wowbiz.

logodnic-elena-marin-1logodnic-elena-marin-1

Logodnicul Faimoasei Elena Marin, replică dură pentru Zanni

Pentru Andrei, imaginile cu logodnica lui, care plângea în hohote în junglă, au fost greu de suportat. După ce Zanni a acuzat-o pe colega lui de infidelitate, concurenta nu a mai suportat situația și a izbucnit în plâns, fiind consolată de Simona Hapciuc. Se pare că logodnicul dansatoarei este de acord atât cu Georgiana Lupu, cât și cu Simona, considerând că Zanni vrea doar să își croiască un drum sigur spre marea finală.

'Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât da toate măștile jos. Iar lumea a început să vădă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte', a mai spus Andrei.

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit iar că divorțează de Reghe:„Luați exemplu de la noi!'

Citește și: Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor:”Mă doare, că știu că aș mai fi rezistat”

Citește și: Jador și-a jignit colegii de la Survivor:'Zanni fură. Culiță e un trădător'

Care ar fi, de fapt, strategia lui Zanni la Survivor

Andrei crede că Zannidache nu are scrupule și că este în stare să treacă peste orice principii, doar ca să câștige. De asemenea, faptul că a devenit rapid favoritul publicului a devenit o adevărată unealtă pentru el.

'E foarte posibil să fie o strategie a lui Zanni, deoarece copilul asta pare lipsit de scrupule. Probabil a făcut o obsesie pentru premiul cel mare, dar cei care sunt obsedați de succes, de obicei, ratează. Se spune că dacă vrei să cunoști cu adevărat un om, dă-i putere. De când a fost ales favoritul publicului, copilul asta a cam picat testul puterii', a mai explicat Andrei, logodnicul dansatoarei Elena Marin.

Ce spune logodnicul dansatoarei Elena Marin despre Culiță Sterp

Nu este prima dată când bărbatul iese public să își apere iubita. După ce Culiță Sterp le-a pus la zid pe fetele din echipă, din cauză că nu au spălat o oală, Andrei a transmis un mesaj tranșant la adresa Faimosului.

„Când am început relația cu Elena, chiar o întrebăm „tu când ai avut timp să înveți să gătești atât de bine?’, pentru că a muncit de dimineață până seara încă de copil. Elena muncește de la 12 ani, e o femeie de casă, dar și o femeie independentă.

Materialismul și viața de oraș sunt caracteristici pe care nu le îmbrățișează. Nu pot să nu reacționez când bărbați în toată firea se comportă că în secolul XIX într-o emisiune atât de populară, care este despre supraviețuire și nu despre cum să punem femeia la cratiță doar  pentru că avem mai multă forță fizică”, a declarat Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton