Monica Roșu a născut. Prima imagine cu bebelușul: "Cea mai prețioasă medalie!"

 Cica Cristina
.

Gimansta olimpică Monica Roșu a născut, devenind mamă pentru prima oară. Fosta concurentă de la Exatlon este în culmea fericirii și a publicat prima fotografie cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Roșu a născut și nu-și mai încape în piele de fericire. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată și a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Monica-Rosu-a-nascut-1Monica-Rosu-a-nascut-1

Monica Roșu a născut o fetiță

Monica Roșu a născut ieri, în mare secret, o fetiță perfect sănătoasă. A postat deja prima fotografie cu micuța. 'Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie!', a scris ea în dreptul imaginii emoționante.

Precum era de așteptat, postarea a strâns mii de aprecieri și comentari în care este felicitată. 'Felicitări….. Multă sănătate, bucurii și să fie mai…. medaliată ca tine', 'Felicitări, să fiți sănătoși împreună mulți ani!', 'Felicitări! Să-ți trăiască și să te bucuri de fiecare clipă petrecute impreună. Multă sănătate!', au fost urările din partea fanilor și apropiaților.

Citește și: Gimnasta Monica Roșu, gest impresionant în plină pandemie de COVID-19. A împărțit bătrânilor pachete cu alimente:'Este o experiență care te readuce cu picioarele pe pământ'

Citește și: Clipe grele pentru Monica Roșu. Însărcinată în șase luni, a stat izolată 14 zile:”Iubitul meu a fost bolnav de COVID-19!”

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Kelly Rowland a născut în mare secret!Prima imagine cu cel de-al doilea copil al cântăreței

Monica Roșu a anunțat la TV că este însărcinată

Monica Roșu a dat vestea că este însărcinată pentru prima dată la Vorbește Lumea. Gimnasta a și povestit despre momentul în care a aflat că este însărcinată și stările inexplicabile prin care a trecut înainte să afle că familia ei se va mări.

„Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă.

Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie. L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic’, a declarat Monica Roșu la Vorbește lumea.

Monica Roșu a stat în izolare în timp ce era însărcinată

Când era însărcinată în șase luni și o săptămână, Monica Roșu a aflat că iubitul ei a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, iar Monica a stat și ea 14 zile în izolare.

‘Am stat izolată 14 zile. Am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Iubitul meu a fost pozitiv, eu, negativă. Așa că l-am salutat din capul cărilor. El s-a simțit ca la hotel, eu mai puțin. Dar am vorbit cu medicul, mi-a spus că a trecut perioada critică și mi-a mai spus să nu mă sperii dacă ieu, cumva, virusul’, a dezvăluit Monica.

Monica Roșu, care a născut, a fost cerută în căsătorie după Exatlon

Monica Roșu a fost cerută în căsătorie în anul 2018, după ce s-a întors de la Exatlon.

Monica Roșu și Vlad au o relație de opt ani. Fosta gimnastă a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că bebelușul i-a unit și mai tare. Părinții sunt extrem de fericiți că și-au cunoscut copilul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton