Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, un nou atac la adresa lui Sebastian: "Sunt curios când va recunoaște că el e veriga slabă"

 Oana Pantazi
.

Deranjat de panta pe care alunecă evenimentele, logodnicul Elenei Marin de la Survivor i-a luat apărarea iubitei sale, după ce aceasta și Andreea Antonescu au fost tratate necolegial de către unii dintre Faimoși.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, logodnicul Elenei Marin de la Survivor a reacționat destul de vehement, deranjat de modul cum au fost tratate iubita lui și Andreea Antonescu de către colegii lor Sebastian și Zanni. Tânărul a reacționat vehement, susținând că, de fapt, Sebastian este veriga slabă din echipa Faimoșilor, și nu logodnica lui.

6166601661666016

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor rupe tăcerea

Recent, între Elena Marin și Sebastian Chitoșcă a avut loc un schimb de replici, Faimosul jignindu-și colega de echipă, iar acest lucru l-a deranjat pe logodnicul Elenei, care a rupt tăcerea. Acesta consideră că atât comportamentul lui Sebastian, cât și al lui Zanni față de iubita lui, dar și față de prietena sa Andreea Antonescu lasă de dorit.

'Sunt curios când Sebastian va recunoaște că el este, de fapt, veriga slabă. Văd că, până acum, a reușit să aducă un procentaj al eficienței de o treime, în schimb nu se ferește să îi atace pe toți cei din preajma lui… Echipa din care face parte el, în tabăra Faimoșilor, ignoră complet comportamentul lui și îi numesc pe ceilalți verigi slabe, dar uită că el nu a mai adus puncte de cel puțin o săptămână. În schimb, ceea ce văd eu e că Sebastian face atmosferă, iar discursurile lui, deși articulate greu, indică că nu are respect față de nimeni…

Iar dacă, deja, Elena este o 'favorită' ale atacurilor lui, când am văzut cum se comportă cu Andreea Antonescu, o cântăreață totuși chiar cunoscută, și cum vorbește de ea, mi-am dat seama că, de fapt, el încearcă să își ascundă incapacitatea lui sportivă având o singura strategie: să arate paiul din ochiul vecinului ca să nu se vadă bârna din ochiul lui.

Și, ca fapt divers, sunt curios dacă cei care susțin că sunt atât de corecți, cei din echipa lui, îl vor nominaliza atunci când se va pune problema… pentru că rezultatele lui sportive sunt, sincer, cele mai slabe din echipa Faimoșilor de la băieți', a declarat pentru Wowbiz Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor.

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară: „Este o poveste de dragoste, o iubesc…'

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România: 'Așa a decis Andrei'

Citește și: Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț. „Dacă vrea să mai facă un copil…'

Citește și: Ce se întâmplă cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după zvonurile că s-au despărțit. El a trimis mesaje altei femei

„Nu am nimic personal cu el”

Pentru Andrei și Elena participarea ei la Survivor a fost o provocare, cu atât mai mult cu cât cei doi nu au stat atât de mult timp despărțiți.

‘Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe’, a declara logodnicul frumoasei Elena Marin pentru sursa citată.

Iată însă că acum Andrei își susține logodnica de la distanță. Tânărul s-a arătat extrem de deranjat de comportamentul lui Sebastian Chitoșcă, pe care l-a taxat fără drpet de apel.

'Ceea ce mi se pare grav și îngrijorător, la modul general, este ușurința cu care bărbații jignesc femeile. Am observat de nenumărate ori, la băieți, atitudine de superioritate, zeflemea, jigniri, înjurături, tot felul de forme de hărțuire, forme de impunere prin șmecherie din asta de 2 lei. Cu tot respectul, domnilor, sunteți la televizor, nu la colț de stradă. Pentru că, vă spun sincer, nu am nimic cu el personal, dar de multe ori mă uit la Sebi și am impresia că singurul lucru care îi lipsește este o pungă de semințe', a mai logodnicul Elenei Marin de la Survivor, conform Wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton