Andreea Antonescu, despre debut: "Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi". De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

 Cica Cristina
.

Andreea Antonescu a debutat, alături de Andreea Bălan în urmă cu aproximativ 23 de ani. Trupa a făcut furori, pe când cele două artiste erau încă în școală. Andreea Antonescu ne-a spus totul despre perioada de debut, cum a perceput schimbarea și de la ce porneau certurile cu Andreea Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 decembrie 1998 ați avut concertul de debut, la Sala Palatului. Cu 3 Sud Est și BUG Mafia. Eu am fost la acel concert… Cum îți amintești perioada aceea?

Ca pe una foarte frumoasă. Eram foarte mică, în clasa a VII-a, când am început cu trupa André, a fost o trecere foarte bruscă de la o elevă care se concentra pe școală – matematică, engleză, fizică și chimie la o elevă care trebuia să îmbine perfect învățatul cu înregistrările, concertele, filmările și pregătirea coregrafiilor. Până la acel concert de care îmi amintesc și acum (mă bucur că și tu!), am avut o serie de apariții în mai multe orașe. Primul concert a fost la Târgoviște, la Sala Sporturilor, după ce tocmai lansaserăm piesa „La întâlnire, care era semnată de Cat Music.

Andreea-Antonescu-debut-1Andreea-Antonescu-debut-1

Andreea Antonescu, despre debut: „Tata credea că e o mare țeapă”

După două săptămâni de la momentul lansării, organizatorul l-a sunat pe tata și urma  să  avem  concert  alături  de 3 Sud Est și Genius. În ziua concertului, cu câteva ore înainte, organizatorul îi spunea lui tata ca, atunci când se apropie, să sune și să trimită mașini cu bodyguarzi, iar el credea că este o mare țeapă.

În Târgoviște ne-au luat mașinile, iar noi, două școlărițe, am văzut oameni care strigau André. Aveam două piese – „Rezemat de gard și „La întâlnire –, pe care le-am cântat de două ori. Publicul cânta mai tare decât noi, nu mai  auzeam beat-ul.  Eu  și  Andreea plângeam, nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi.

De ce se certau Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Andreea Bălan a povestit în repetate rânduri că a rămas cu traume din perioada aceea… În cazul tău cum a fost? Cum ai gestionat oboseala Și stresul provocate de drumuri de sute de kilometri pe zi, nopți nedormite, școală etc.?

Recunosc că oboseala și stresul au fost cele care și-au pus amprenta și asupra mea. Ba, mai mult, consider că din cauza acestora existau și certurile mele cu Andreea, fiind copile. Dar nu regret o secundă ce s-a întâmplat în perioada respectivă. Tot ce visam în copilărie, mi s-a întâmplat în acea perioadă. Sunt recunoscătoare și îmi voi aminti mereu de acei ani! (zâmbește)

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei:”Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:”Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Teo a vorbit despre salariul de la Kanal D, după ce s-a zvonit că ar câștiga 20.000 de euro lunar:„Sunt plătită decent!'

Andreea Antonescu: „Îmi asum pauza luată în cariera muzicală”

Acum, ești mulțumită de cariera ta? Sau ți se pare că sunt și anumite trenuri pe care le-ai pierdut?

Nu am să regret niciodată faptul că am decis să las muzica deoparte pentru a-mi face propria familie. Eu am crescut într-o familie frumoasă și mi-am dorit să am și eu. Așa că îmi asum întreaga pauză luată în cariera muzicală și sunt convinsă că totul se întâmplă cu un scop, la timpul potrivit. De un an și jumătate am revenit și vă asigur că nu am de gând să mă opresc aici!

Ce dorințe și aspirații ai pentru 2021?

Ca toată lumea, sper ca în anul 2021 să revenim la normalitate pentru a reîntâlni publicul, fanii, pentru a simți oamenii aproape de sufletul meu. Mi-e dor de concerte și de energia pe care mi-o oferea  publicul.  Bineînțeles,  am  în  plan continuarea proiectului André. Noi avem o piesă pregătită, pe care o vom lansa anul viitor. Totodată, în ceea ce privește cariera solo, am trei piese pe care le pregătesc. Prima se numește „Ai greșit fata, băiatule, compusă de cei alături de care am lucrat și piesele André. Nu în ultimul rând, îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu Sienna și să învăț să apreciez fiecare secundă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton