Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Anda Călin a născut un băiețel

 Oana Pantazi
.

Liviu Vârciu și-a văzut în sfârșit visul cu ochii – a devenit tată de băiat. Iubita lui, Anda Călin, a născut recent, iar artistul este în culmea fericirii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ceva timp în urmă, Liviu Vârciu declara că își dorește și un fiu care să-i ducă numele mai departe, menționând că el și iubita lui, Anda Călin, lucrează intens în acest scop. Și iată că, recent, artistul a anunțat că, în sfârșit, va deveni tată de băiat.

Așteptarea a luat sfârșit, Anda a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar cuplul este în culmea fericirii. Cei doi proaspeți părinți nu au făcut publică deocamdată nicio fotografie cu micuțul, însă, cu siguranță, momentul nu se va lăsa prea mult așteptat.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Liviu mai are o fetiță, Anastasia, cu Anda Călin, și o altă fiică dintr-o relație anterioară, Carmina, care îi seamănă foarte mult tatălui ei.

Anda-Calin-1-1Anda-Calin-1-1

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit 18 ani

La 39 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit, dar și un tată foarte tânăr, cu atât mai mult cu cât fiica lui cea mare, Carmina, a împlinit 18 ani. Liviu Vârciu și Ami Teiceanu au avut o aventură de o vară, pe vremea când acesta făcea parte din trupa L.A.

Citește și: Mărturisirea emoționantă a asistentul SMURD, chemat să-și salveze propriul copil: „Știam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viață!'

La vremea respectivă, actorul avea aproximativ 20 de ani. Ami Teiceanu a rămas însărcinată cu Liviu Vârciu, însă acesta nu a fost prea interesat la momentul respectiv. Atunci când Carmina a mai crescut, carismaticul artist s-a apropiat mai mult de fiica lui, iar acum au o relație foarte bună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton