Liviu Vârciu a împlinit 41 de ani: „Pe vremuri făceam petrecere cu 15 fete”

 Martin Lorena
.

Liviu Vârciu a împlinit 41 de ani! Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați oameni din showbizul românesc. Acesta a atras simpatia publicului datorită personalității sale efervescente! Astăzi, 17 martie, el își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta TV a împlinit 41 de ani și se declară un bărbat fericit. Iată ce mesaj a transmis cu ocazia aniversării sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a împlinit 41 de ani! Liviu Vârciu se numără printre acele vedete de televiziune care au cucerit publicul încă de la primele apariții. Acesta are un simț al umorului foarte dezvoltat și o carismă aparte, care i-au fost adevărate avantaje în carieră. Mai mult decât atât, el a construit o familie superbă alături de Anda Călin, femeia care l-a învățat să iubească cu adevărat. Iată ce mesaj a transmis artistul astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere!

Liviu-Varciu-2Liviu-Varciu-2

Acesta a spus clar cum își celebrează ziua de naștere. Ba mai mult, el a făcut o paralelă între aniversările de anii trecuți și cea din prezent.

Citește și: Liviu Vârciu și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul lui Nea Marin, la TV:' Nu ai cum să arunci cu pietre…'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Nea Marin:'Habar n-aveți! Am scuipat sânge'

Citește și: Adela Popescu, detalii neștiute despre problemele sale de sănătate:„Au fost nopți în care am plâns’

Citește și: Oana Roman, amenințată de un individ periculos:„Această persoană are multe condamnări cu executare’

Liviu Vârciu a împlinit 41 de ani!

Liviu Vârciu a împlinit 41 de ani! Liviu Vârciu se poate declara cu ușurință un bărbat complet împlinit. Acesta are o carieră impresionantă, dar și o familie extrem de iubitoare. Prezentatorul TV își sărbătorește astăzi ziua de naștere, motiv pentru care a ținut să transmită un mesaj. Acesta a făcut o paralelă între ceea ce făcea în anii trecuți de ziua lui și cum sărbătorește astăzi, la 41!

‘Pe vremuri de ziua mea făceam petrecere cu 10-15 fete și 4 fermecați, după ani și ani, la 41 de ani fac petrecere cu o singură fată. Mulțumesc, iubirea mea!”, a declarat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Nea Marin, despre prietenul său

Nea Marin a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu. Acesta a subliniat că îl consideră ca pe băiatul său și că îi este foarte drag. Ba mai mult, când a avut nevoie, Liviu a primit bani cu împrumut de la vedeta Antenei 1.

„Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie. Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanțe împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră', a spus Nea Marin pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton