Liviu Guță s-a căsătorit la 3 luni după divorț: ”Nu știți ce s-a întâmplat între mine și fosta soție”

 Gheorghe Florian
.

Liviu Mititelu, cunoscut iubitorilor de muzică de petrecere drept Guță, a răbufnit împotriva celor care, în loc să-l felicite că s-a căsătorit iar, l-au blamat că s-a grăbit să ajungă în fața ofițerului de stare civilă la trei luni de la divorț.

22
66

'Nu mi-am părăsit familia, nici copiii. Voi nu știți ce s-a întâmplat între mine și fosta soție', a replicat solistul pe pagina sa de socializare.

'Unii mă judecă pentru că se cred mai familiști. Dar, în realitate, pe ei nu se văd. Îmi scriu mesaje când sunt alături de soț ori soție, comentează să evidențieze cât de familiști sunt. Nu mă mai judecați, e ușor să mă judecați că m-am căsătorit iar, că mi-am găsit fericirea. Așa se vede din prisma vostră, credeți că sunt în tiparul cântăreților care își schimbă femeile ca pe șosete', a ținut să le precizeze solistul celor care au avut ceva de comentat împotriva faptului că s-a căsătorit foarte repede.

'Un singur lucru vă spun, nu mi-am părăsit familia. Pot să vă spun că am rămas în relații bune cu fosta mea soție, iar copiii sunt ai amândurora, ne ocupăm împreună de creșterea lor. Cât despre soția mea, Roxana (Maria Roxana-n.r.) este un exemplu pentru multe femei. Ne iubim mult. Dar ce ar fi dacă v-ați bucura de fericirea mea, de binele oamenilor în general?', adaugă solistul, care a spuns 'Da!' din nou, la 40 de ani.

 'Iubesc și sunt iubit, copiii mei rămân copiii mei, iar dragostea mea se numește Maria Roxana', ține să le închidă gura cârcotașilor Liviu Mititelu care, odată cu schimbarea din viața sa, a dat jos nu mai puțin de 35 kilograme.

Solistul și Giulia, fosta lui soție, au pus capăt căsniciei lor la sfârșitul anului trecut, de comun acord, după 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, Mario (12 ani) și Isabel Maria (6 ani).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton