Cine este Lia Bugnar, de la Asia Express. Pe cât de spectaculos a fost traseul ei în teatru, pe atât de spectaculos a fost și în viața personală

 Oana Popoiag
.

Poate una dintre cele mai neașteptate persoane publice din cursa Asia Express, Lia Bugnar este unul dintre cei mai valoroși oameni de cultură de la noi, iar viața ei ar putea constitui cu ușurință subiect de film. A făcut performanță în teatru, are un iubit cu 22 de ani mai tânăr, a fost manechin, iar la 50 de ani, o aventură dură ca Asta Express nu a speriat-o deloc.

Regizor, actriță, scenaristă, Lia Bugnar este unul dintre cei mai importanți oameni de cultură de la noi. Întrucât a fost mereu o personalitate discretă și fără legătură cu lumea modnenă, mulți s-au mirat de decizia sa de a participa, alături de Maria Buză, la Asia Express.

'Eu am o vârstă copleșitoare, mă ia amețeala când mă gândesc. Am 50 de ani. Teoretic, de acum încolo, mari suprize nu mă mai pot aștepta, de asta când a venit propunerea de a participa la acest reality-show mi s-a părut că nu am voie să refuz', a explicat Lia Bugnar decizia de a pleca la Asia Express.

Cine este Lia Bugnar, de la Asia Express

Dintre toți concurenții din celebra competiție, despre Lia Bugnar de la Asia Express se știu cele mai puține detalii, în afara vieții profesionale absolut spectaculoase. Recent s-a aflat, însă, că aceasta are o relație cu mult mai tânărul actor din serialul 'Vlad', Anghel Damian, cu 22 de ani mai mic decât Lia. Dar Lia Bugnar a fost dintotdeauna o femeie curajoasă și neconvențională.

Lia Bugnar a crescut într-o familie cu venituri medii din Balta Albă, tatăl său fiind șef de alimentară, iar mama ei lucrând în același domeniu. Deși a ajuns să facă performanță în teatru, ca regizor, scenarist și actriță, imediat după facultate s-a angajat ca secretară, întrucât nu a luat admiterea la Limba Chineză. După ce s-a convins că nu acesta e drumul său, a mers la un casting și astfel a devenit manechin.

'La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct', a povestit Lia Bugnar de la Asia Express pentru Adevărul. Ulterior, printr-un concurs de împrejurări, aceasta și-a descoperit adevărata vocație, Teatrul.

1cine-este-Lia-Bugnar-de-la-Asia-Express1cine-este-Lia-Bugnar-de-la-Asia-Express

Foto: Instagram, Antena 1

Citește și: Meghan și Harry își tratează angajații ca pe niște slugi! Gărzile de corp ale Ducilor de Dussex, scandalizate!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton