Livian de la Puterea Dragostei, replică dură pentru Bianca, după ultima despărțire: „Am avut impresia că vrea pe altcineva”

 Lupescu Anca
.

Livian de la Puterea Dragostei a explicat fanilor săi care sunt adevăratele motive care au dus la despărțirea dintre el și Bianca Comănici. După ultima despărțire, el a spus că unele lucruri pe care tânăra le-a spus l-au deranjat enorm. Acesta este motivul pentru care Livian a ținut să lămurească situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Livian spune că a trecut printr-o ușoară depresie după ce s-a despărțit de Bianca, însă lucrurile pe care ea le-a spus recent l-au făcut să își dea seama că alegerea de a se separa a fost una bună.

„Am văzut interviul. Am văzut o parte din live-ul Biancăi și am zis că nu se poate să nu spun ceva. Asta trebuie să o fac din respect pentru susținătorii mei', a început Livian să spună pe vlog. 

Livian a spus că au fost anumite situații care l-au făcut să se gândească dacă relația lui cu Bianca trebuie să meargă mai departe sau nu. 

„Sunt anumite situații care m-au deranjat. Nu sunt chiar așa cum pretind a fi. O să zic doar unde nu e adevărat, să nu trăiască alții cu impresia că eu sunt nu știu cum. În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci, m-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut', a spus Livian, după ce a fost întrebat dacă el și Bianca sunt prieteni în mediul online. 

Livian spune că, deși a încercat să se mintă că relația cu Bianca este frumoasă, în realitate, el simțea că tânăra nu mai avea aceleași sentimente pentru el. 

Livian a simțit că Bianca și-a pierdut interesul

„Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești asa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă'.

descărcare-4-2descărcare-4-2

Livian a mai spus că Bianca nu i-a oferit iubirea de care ar fi avut el nevoie.

„În toată agitația asta sunt minutele alea de deplasare pentru că tu dacă ai treaba la stomatolog, eu nu intru cu tine la stomatolog, dar drumul dintre magazin și stomatolog, poți să ai iubire. Zilele treceau și era tot mai dubioasă treaba', a mai declarat Livian. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton