Livia Graur, știrista de la Prima TV, cântărește doar 49 de kilograme și vrea să se îngrașe: „Nutiționiștii n-au găsit nicio soluție”

 Borcilă Andreea
.

Livia Graur cântărește doar 49 de kilograme. Prezentatoarea știrilor de la Jurnalul Focus, marca Prima TV, are un stil de viață diferit de majoritatea vedetelor de la noi. În timp ce unele dive fac eforturi să slăbească și să se mențină în formă, știrista nu știe cum să mai pună kilograme în plus. Mai mult, vedeta urmează tot ce-i recomandă medicii specialiști.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Livia Graur cântărește, la cei 36 de ani ai săi, doar 49 de kilograme. Vedeta este cunoscută datorită știrilor pe care le prezintă, de la ora 14:00, la Prima TV. Șatena lucrează în televiziune de peste un deceniu. Dacă pe plan profesional, totul îi merge foarte bine, în plan personal, vedeta se confruntă cu o problemă delicată, diferită de cea a vedetelor de la noi.

livia-graur-9livia-graur-9

Știrista de la Prima TV a ajuns să cântărească 49 de kilograme la vârsta de 36 de ani. Vedeta urmează cu strictețe sfaturile medicilor specialiști, după ce aceștia i-au recomandat să urmeze un regim de îngrășare.

Citește și: Livia Graur, clipe de coșmar în Grecia, din cauza incendiilor:„Am crezut că nu vom mai ajunge acasă'

Citește și: Prezentatoarea Livia Graur, vacanță de vis în Austria

Citește și: Ce s-a întâmplat în garsoniera lui Dorian Popa, după ce a închiriat-o:„M-a cutremurat'

Citește și: Dialog neașteptat între Dan Negru și Tzancă Uraganu:”Nimeni nu recunoaște, dar toti asculta!”

Livia Graur, știrista de la Prima TV, cântărește doar 49 de kilograme

Nutriționiștii i-au recomandat vedetei de la Prima TV să urmeze un regim de îngrășare, după ce vedeta a recunoscut că are doar 49 de kilograme. În timp ce alte vedete fac eforturi pentru a slăbi și a-și menține silueta, știrista se chinuie să mai pună câteva kilograme în plus. Într-un interviu pentru Click!, șatena a povestit că face orice să se îngrașe.

Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat. Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare', a declarat ea.

Totodată, fiica Liviei, Renata, are probleme cu silueta, asta după ce s-a îngrășat cât timp a fost la Disneyland: „toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc. Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc. La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata', a mai povestit ea pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton