Ce relație au, de fapt, Connect-R și Misha, la 5 ani de la divort: "Dacă oprești..."

 Raiciu Adriana
.

Ce relație au, de fapt, Connect-R și Misha. Connect-R și Misha au decis să se despartă după 5 ani de căsnicie, însă aceștia se respectă reciproc și se împlică în aceeași măsură în creșterea fiicei lor. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fosta soție și cu micuța Maya.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, în urmă cu cinci ani, și să divorțeze. Chiar dacă povestea lor de iubire a luat sfârșit, se respectă reciproc și se implică în aceeași măsură în creșterea și educația micuței Maya. 

connect-rconnect-r

În cadrul unui interviu, îndrăgitul cântăreț a vorbit deschis despre căsnicia cu fosta lui soție, dar și cum se înțelege acum cu ea, după ce au trecut mai bine de cinci ani de la separare. Iată declarațiile acestuia!

Citește și: Connect-R, despre căsătoria cu Misha:„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă…'

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări’/ EXCLUSIV

Citește și: Scene șocante de violență! Brigitte ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în shaormeria din Fundeni. Primele declarații ale vedetei: ‘Voi face plângere penală’

Citește și: Vedete pe covorul roșu, la petrecerea VIVA! 2022. Ce ținute au purtat vedetele

Ce relație au, de fapt, Connect-R și Misha, la 5 ani de la divorț

Chiar dacă Connect-R și Misha nu mai formează un cuplu, pe cei doi artiști îi leagă în continuare fiica lor, Maya. Cei trei pleacă în vacanțe și își petrec timpul împreună, iar cea mai recentă ocazie de a se întâlni a fost de 1 iunie, de Ziua Copilului.

Recent, în cadrul unui interviu, îndrăgitul artist a vorbit despre cum arată întâlnirile cu fiica sa, dar și cu fosta lui soție, Maya.

„Are doi părinți, mergem toți trei. Deseori, parcul de copii e una dintre cele mai mari școli ale sinelui. Dacă oprești un copil din alergat și-l întrebi ceva, e posibil să nu te bage în seamă… În parcuri nu există separatism ideologic sau rasial. Important să descoperim că ceva în noi a rămas copil întotdeauana, mă refer la acel observator din noi.', a povestit Connect-R, potrivit Impact.

Totodată, acesta a mai precizat că nu-și dorește ca fiica lui să îi semene și a explicat și motivul pentru care nu vrea asta.

„Îi place să cânte, să danseze, ca orice copil. Sper să nu mi semene. E o întrebare foarte importantă pe care trebuie să și-o pună toți părinții. În felul ăsta se pot evalua și ei pe ei înșiși. Oare mi-aș dori ca copilul să-mi semene? (…)

Pentru că trebuie să semene cu creatorul ei. Maica Sfântului Arsenie Boca se ruga încă de când pruncul era în pântece, exact așa: Doamne, fă-l să semene cu tine, nici cu mine, nici cu tatăl lui.', a mai spus Connect-R, potrivit sursei citate anterior.

Connect-R, despre căsătoria cu Misha

Connect-R a recunoscut că a folosit căsnicia ca pe o „unealtă’ și că nu a trăit-o în profunzimea ei. Regretă acum că a trăit-o ca pe un beneficiu.

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles.

Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe.’, a spus acesta.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton