Lisa Marie Presley și-a dedicat ultima postare de pe Instagram fiului ei decedat: "Nu treci peste, nu mergi mai departe"

 Dumitrache Laura
.

Lisa Marie Presley a fost devastată după moartea fiului ei, Benjamin. Fiica lui Elvis Presley a încetat din viață joi, 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani. Viața artistei a fost presărată de multe drame, iar cea mai mare durere a sa a fost după ce și-a pierdut fiul. Benjamin Keough s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lisa Marie Presley a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Unica fiică a legendarului Elvis Presley a trăit multe drame de-a lungul vieții sale, iar moartea fiului său avea să o întristeze enorm. Ultima postare a artistei pe Instagram are legătura cu moartea lui Benjamin Keough.

325215778_718296086589713_580935583018392223_n325215778_718296086589713_580935583018392223_n

Lisa Marie Presley a avut o viață marcată de tragedii și decepții. Artista a fost căsătorită de patru ori, iar unul dintre foștii săi parteneri a fost chiar Michael Jackson. Regretata artistă a avut patru copii, iar unicul său fiu, Benjamin, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.

Citește și: Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis și a Priscillei Presley avea 54 de ani:„Cu inima plină de durere, trebuie să…'

Citește și:Lisa Marie Presley, o viață plină de drame. Și-a pierdut tatăl, fiul și a fost dependentă de droguri:”Mă simțeam un om foarte singur”

Citește și:Fiica lui Nico nu acceptă sfaturi de la mama ei pentru creșterea copilului:”Nu s-a luat după mine și nici nu o să o facă”

Citește și:„Fiecare mă întreba cu ce mă pot ajuta, pile, relații? Toate astea nu contează.Nu puteau să mă ajute cu nimic”. Mihai Morar încă este profund marcat de operația suferită de fiica sa cea mică

Lisa Marie Presley și-a dedicat ultima postare de pe Instagram fiului ei decedat

Lisa Maria Presley a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Fiica lui Elvis Presley a murit joi, 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac. Viața artistei a fost presărată de multe tragedii, iar cea care a devastat-o complet a fost moartea fiului ei, Benjamin Keough. Tânărul s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani.

Ultima postare pe Instagram a Lisei Marie Preslei este un eseu despre durere și doliu, pe care l-a scris pentru revista People, în legătură cu moartea fiului ei. „Bună, ținând cont că este Ziua Națională de Conștientizare a Doliului, am scris un eseu despre doliu, care a fost postat pe site-ul People. M-am gândit să îl postez și aici, în speranța că-i va ajuta pe cei care au nevoie',  a scris Lisa Marie pe Instagram , pe 31 august 2022.

Lisa Marie Presley: „Durerea nu se oprește și nu dispare în nici un fel”

În postarea sa, Lisa Marie Presley a atașat o imagine în care apare alături de Benjamin. Unicul său fiu s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020, împușcându-șe în cap. În editorial, Lisa a vorbit despre moartea lui Benjamin, declarând că durerea nu va trece niciodată.

„Moartea face parte din viață, fie că ne place sau nu, și la fel este și durerea. Sunt atât de multe de învățat și de înțeles despre acest subiect, dar iată ce știu până acum: unu este că durerea nu se oprește și nu dispare în nici un fel, la un an, sau ani după pierdere. Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vrea să credem. Nu treci peste, nu mergi mai departe, punct', spunea Lisa Presley.

Lisa Marie Presley a fost devastată de moartea tatălui ei, Elvis Presley

Lisa Marie Presley a fost fiica lui Elvis Presley cu singura sa soție, Priscilla. Lisa Marie avea doar 9 ani când regretatul artist a încetat din viață. Artista a povestit că ultima oară când l-a văzut pe tatăl ei în viață a fost chiar în noaptea morții sale la locuința lor din Graceland. „Nu îmi place să vorbesc despre asta. Era 4 dimineața și eu de fapt trebuia să dorm. El m-a găsit', a relatat Lisa Marie.

Vedeta a declarat într-un interviu acordat revistei Rolling Stone că a sunat-o pe una dintre fostele iubite ale tatălui său și i-a spus că artistul a murit. „Trupul său a fost în casă 3 zile și era ceva foarte ciudat de recomfortant cu privire la asta', mai spunea regretat artistă.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton